Румен Радев изпревари събитията и постави Корнелия Нинова в неудобна

...
Румен Радев изпревари събитията и постави Корнелия Нинова в неудобна
Коментари Харесай

Харизанов каза как Радев се натрапи на Нинова

Румен Радев изпревари събитията и сложи Корнелия Нинова в неуместна обстановка. Тази теза отбрани Георги Харизанов, член на ГЕРБ и на Института за дясна политика в изявление за " Фокус " във връзка доклада на президента и оповестяването на кандидатурата му за втори президентски мандат. Според Харизанов сред президента и Българска социалистическа партия има очевадно напрежение.

„ Новината е в това, че Радев изпреварва събитията и слага госпожа Нинова в неуместната обстановка или да не го поддържа, или да го поддържа, само че губейки опция за лични ходове по отношение на президентските избори, т.е. той ѝ иззема самодейността в задатък. “, безапелационен бе Харизанов. Според него задачата, която президентът сложи пред Българска социалистическа партия е извънредно комплицирана.

По думите му няма по какъв начин президент, определен с леви гласове, да разчита на поддръжка на десни обединения или нововъзникнали. Харизанов добави, че няма по какъв начин президентът да бъде обсъждан като обединител, откакто към днешна дата е подложен на критика от 4 от 5-те парламентарно показани партии.

Радев започва предизборната акция с познатите клишета и бойни послания от лятото на предходната година, разяснява още Харизанов.

„ Първо е доста мъчно да преглеждаме Българска социалистическа партия като едно цяло. Възможно е да преглеждаме сюжети, при който в случай че госпожа Нинова и нейната половина от партията поддържат господин Радев, другата половина няма да го поддържа, както и противоположното несъмнено. Сигурно е, че доста от знаковите лица ще създадат тъкмо противоположното на това, което госпожа Нинова предприеме ”, счита анализаторът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР