„Румен Радев е на гребена на вълната. БСП ще подкрепи

...
„Румен Радев е на гребена на вълната. БСП ще подкрепи
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Радев е на гребена на вълната, БСП ще подкрепи тази президентска двойка

„ Румен Радев е на гребена на вълната. Българска социалистическа партия ще поддържа президентската двойка Румен Радев и Илиана Йотова, решението е взето “, сподели Кирил Добрев от левицата в предаването „ Тази неделя “.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова преди време разяснява, че е допустимо не Радев и Йотова да бъдат избор на левицата за президент и вицепрезидент. Според Добрев обаче решението от дълго време е взето и в тази ситуация става въпрос единствено за политически игри вътре в партията.

„ Процедурата е завършила. Събранията завършиха от дълго време. Днес ще се преповтори поради прочувствените положения на управлението “, сподели Добрев. Той дефинира обстановката в партията преди президентските избори като „ на ниска цена спектакъл за малко известност “.

„ От това губим ние като партия, тъй като се занимаваме с евтини неща, които не са на дневен ред “, счита Добрев.

Според Добрев лидерски проблем в Българска социалистическа партия сега няма основно, тъй като Корнелия Нинова се е трансформирала в „ безспорен водач “.

„ Тя е като африкански президент, от който или народът бяга, или седи спокойно и гледа със благоговение заредения автомат “, счита Добрев.

„ На последните избори загубихме близо 600 000 гласа – по-голямата част от почитателите на Българска социалистическа партия си отидоха. Това е по-важното. Ние всички сме уверени, че Нинова ще стои пожизнено на поста или до момента в който не си тръгне сама “, сподели Добрев.

Той добави, че регистрира като неточност това, че левицата се кара с всичките си евентуални сътрудници.

Новият план на Кирил Петков и Асен Василев

„ Няма никаква връзка сред Петков, Василев и Българска социалистическа партия “, безапелационен е Кирил Добрев.

„ Те са артикул на това, че трите партии на смяната се скараха в Народното събрание и оставиха вакуум и пространство на повече от 1,5 млн. гласове “, счита той.

„ Ако тези хора получат висок резултат, отговорни за това ще бъдат Българска социалистическа партия и ГЕРБ. Със своите рецензии, те легитимират един към момента фиктивен план. ГЕРБ се усетиха и стопираха да го вършат, само че ние сме извънредно амбициозни в тази посока “, сподели Добрев с подигравка.

На въпрос дали зад този план стои президентът Радев, Добрев сподели, че в случай че беше по този начин от дълго време щеше да е спечелила изборите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР