Румънската столица Букурещ ще затвори ресторанти, театри, кина, игрални зали

...
Румънската столица Букурещ ще затвори ресторанти, театри, кина, игрални зали
Коментари Харесай

Букурещ с нови сериозни забрани

Румънската столица Букурещ ще затвори заведения за хранене, театри, кина, игрални зали и учебни заведения за 14 дни поради внезапното повишаване на новите случаи на ковид, оповестяват локалните управляващи, представени от SeeNews.
От понеделник вечерта носенето на маски е наложително във всички публични места на закрито и навън в румънската столица, съобщи общинският комитет за изключителни обстановки в Букурещ. Румъния стяга ограниченията против
 Запорират сметките на Букурещ, кметът моли за помощ Запорират сметките на Букурещ, кметът моли за помощ
Румънската столица Букурещ ще бъде със запорирани сметки, до момента в който не изплати дълга си от 115 млн. евро към локален предприемач. След дълго...
Властите затвориха заведения за хранене, театри и кина на закрито на 6 октомври, само че след това облекчиха ограничаването, като им разрешиха да работят с понижен потенциал.
Според последното решение от вторник заведенията за хранене ще могат да обслужват хората единствено на откритите си площи. Училищните образователни занятия ще се организират онлайн в продължение на 2 седмици, само че детските ясли и занималните остават отворени.
Вижте още в 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР