RTB House придоби платформата за съдържание WhitePressЕдин от водачите в

...
RTB House придоби платформата за съдържание WhitePressЕдин от водачите в
Коментари Харесай

Голямо разместване на пазара на маркетинг услуги

RTB House закупи платформата за наличие WhitePress
Един от водачите в региона на новаторските маркетинг технологии - RTB House - закупи 100% от акциите на WhitePress - топ платформа за маркетингово наличие, която към този момент се радва на огромна известност на интернационалния пазар, в това число и в България, където предлага на своите клиенти разпространяване в над 350 уеб страницата.

Сделката цели да форсира амбициозната интернационална агресия на WhitePress, която RTB House ще поддържа със своя опит.

WhitePress подкрепя рекламни организации и корпоративни клиенти при основаването и публикуването на наличие онлайн, както и следенето на резултатите от маркетингови акции.

Компанията е водач в автоматизацията на рекламно наличие, което прави процеса на публикуването по-лесен, по-бърз и по-рентабилен.

Платформата на WhitePress е с капацитет за огромен напредък в интернационален проект и оказва помощ за прогресивното разпространяване на изявления и наличие на нови и нови пазари.

Екосистемата от артикули се употребява от хиляди клиенти и разчита на рекламен инвентар в над 21 000 уеб страницата в 12 страни.

„ Веднага видяхме по какъв начин RTB House може да помогне с нашите упоритости, тъй като споделяме общ метод. И двете компании търсят способи за разширение на границите. Както WhitePress, по този начин и RTB House имат мощни съществени артикули, само че и са фокусирани върху нововъведенията на своите области. Виждаме, че и двата бизнеса се стремят към повече, и че обединяването на тези компании ще изпрати мощно обръщение “, споделя Павел Стриковски, създател и изпълнителен шеф на WhitePress.

Иновации, които оферират по-широк набор от услуги на клиентите

RTB House се утвърди като водач в MarTech нововъведенията. Компанията е първата със личен ретаргетинг механизъм, който употребява на 100% логаритмите си с технологията за “дълбоко учене ”.

RTB House се концентрира и върху разширението на продуктовото си портфолио, с цел да разреши на клиентите си сполучливо да доближават до нови и съществуващи клиенти на всеки стадий от фунията на продажбите.

WhitePress също се развива оттатък сполучливата си съществена услуга, с цел да откри способи, по които може да предложи спомагателна стойност на своите клиентите.

Компанията ръководи платформата GoodContent и скоро ще пусне нова услуга Content Premium. Content Premium е център за копирайтинг услуги, който разрешава на всеки бизнес бързо и елементарно да ангажира тествани публицисти и копирайтинг експерти на закрепена цена. Във време, в което положителното наличие е основно, WhitePress улеснява всички аспекти в процеса на основаването и разпространяването му.

„ RTB House е превъзходен сътрудник и ние с неспокойствие чакаме идните години и планираме растеж и интернационално разширение. 

RTB House идва с богат опит и по-голям екип. Също по този начин виждаме доста благоприятни условия за продуктово допълнение, защото и двете компании оперират в региона на електронната търговия и работят с медии и издатели. Придобиването е чудесна вест за WhitePress във всяко отношение и се веселя да бъда част от него! “, добавя Павел Стриковски.

Бъдеще на координиране и споделени желания

Непосредственият споделен фокус е върху основаването на оптимални условия за триумф. За WhitePress това значи предефиниране на проектите и разработка на самоуверен проект за развиване. За RTB House придобиването е следващото разширение на цялостното портфолио от MarTech артикули и това отбелязва навлизането на компанията в напълно нова област на цифровия маркетинг с сътрудник, който е подготвен за мълниеносен растеж през идващите години.

„ Разпознахме големия капацитет на WhitePress, защото компанията е на сходен стадий от развиването си, където беше RTB House единствено преди няколко години. Разбирането на техния бизнес на такова базово равнище е това, което ни накара да повярваме, че в действителност можем да помогнем на WhitePress да порасне доста, като се опре на нашия опит в развиването на доста пазари. Придобиването укрепва пазарните позиции на двете компании и е чудесна опция за триумф. ", заключва Робърт Дичковски, създател и изпълнителен шеф на RTB House.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР