Розово-лилав еднорог от две седмици хвърля в размисъл варненци. Откакто

...
Розово-лилав еднорог от две седмици хвърля в размисъл варненци. Откакто
Коментари Харесай

Розов еднорог шашардиса варненци СНИМКИ

Розово-лилав еднорог от две седмици хвърля в размисъл варненци. Откакто се е появил по улиците, хората не стопират да се чудят - изгубил ли се е, за какво е печален, какво въобще му е в душата на пухкавия еднорог, написа glas.bg.

Едни допуснаха, че може да е изгубил бас индивидът и дори го адмирираха - "Ако е по този начин - отлично! Малко хора си държат на думата! ".

Варненка обаче внесе малко изясненост: "Ами не знам дали е изгубил бас... но от седмици се разхожда по този начин... Поне аз 2 пъти към този момент съм го засичала на разнообразни места и в разнообразни дни. "



"Затопли се времето и хората се отпуснаха... Нека е цветно! ", радват му се някои, само че други незабавно отвръщат, че митичното творение, на което нормално се приписват хубост и изключителни вълшебни качества, не е изключително във форма. Очевидно визират няколкото непотребни кг на розовия еднорог.
"Ваксините са отговорни! ", отсичат други, а още по-крайни техни съграждани напряко "режат ": "Има някои дрехи, които не би трябвало да се създават в огромни размери! Това е едно от тях. "







Повечето хора по варненските улици обаче, принудени към този момент месеци да си стоят у дома, се забавляват: "Е, няма неприятно, малко многообразие по улиците. На Хелоуин по-добре ли е? ", "Виждала съм го два пъти по този начин облечен. Кара ме да се усмихна. Става ми цветно и някак по-слънчево. " "Той най-малко е облечен! А има един гол с кайбойска шапка и кубинки! Подскача от шубрак на шубрак в Борисовата "...





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР