Ровенето в бельото на участниците в Ергенът“ тече с пълна

...
Ровенето в бельото на участниците в Ергенът“ тече с пълна
Коментари Харесай

Обрат: Това ли е жената на Ергена /Фото/

Ровенето в бельото на участниците в „ Ергенът “ тече с цялостна мощ. Още предходната година, когато бе оповестено началото на фотосите на шоуто, стана ясно, че Виктор има жена до себе си. Според някои консуматори във Фейсбук - това е Християна Парова, годеницата на Стоянов. Не е ясно обаче дали са се разделили преди началото на шоуто или са се разделили единствено, до момента в който мине шоуто.

С днешна дата той декламира от екрана, че последната му любовна история е завършила нещастно и той се лекува с разрушено сърце в компанията на към този момент 21-те мацки. 

„ Познавам любовта, това е необикновено чувство. Едновременно изтощение и неудържима мощ... В живота ми имаше една доста специфична жена за мен. Всяка заран ставах да й направя кафе единствено и единствено да видя усмивката й. Обожавах я, само че най-после тя разруши сърцето ми. Част от болката към момента стои в мен, само че я употребявам като урок... Искам да основа семейство. За мен дамата е кралица “, сподели той в първия епизод на шоуто.

 Може да бъде изображение с 1 човек
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР