Ровене в семейните архиви на Джулия Робъртс разкри таен скандалДжулия

...
Ровене в семейните архиви на Джулия Робъртс разкри таен скандалДжулия
Коментари Харесай

След ДНК тест актрисата Джулия Робъртс разбра, че не е Робъртс

Ровене в фамилните архиви на Джулия Робъртс разкри скришен скандал

Джулия Робъртс разбра, че семейството ѝ в действителност не е Робъртс. Ровене в фамилните архиви разкри скришен скандал.

55-годишната актриса взе участие в телевизионното предаване " Finding Your Roots ", където благодарение на доктор Хенри Луис Гейтс младши да разбере повече за родословното си дърво посредством генеалогична работа.

Джулия не можа да повярва, че семейството ѝ е напълно друга от тази, с която е известна. Оказа се, че прапрабабата на актрисата Рода Сътъл Робъртс е имала връзка с женен мъж след гибелта на брачна половинка си Уилис Робъртс.

" В архивите на графство Джорджия открихме, че през 50-те години на 19 век Рода се е омъжила за мъж на има Уилис Робъртс ", сподели лекар Хенри на актрисата.

Актрисата носи семейството на прапрадядо си Уилис, само че той умира през 1864 година Оказва се, че той е умрял съвсем 10 години преди да се роди прадядото на Джулия - Джон.

" В описи от броене през 1880 година Уилис Робъртс липсва, само че прадядото Джон е включен ", споделя докторът на Джулия.

Той изясни по какъв начин екипът му не разкрил никакви детайлности за самоличността на прапрадядото на Джулия. Накрая те създали ДНКтест с проби от актрисата и братовчед й, с цел да схванат кой е бил бащата на прародител им.

" Открихме съвпадения, които свързват Джулия и братовчед ѝ с мъж на име Хенри Макдоналд Мичъл ", споделя лекар Хенри.

Историята става все по-интересна. Оказва се, че Хенри е бил женен за жена на име Сара и е имал шест деца.

" Наистина съм втрещена. Това е удивително, само че въпреки всичко избирам семейството Робъртс ", споделя Джулия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР