“Ротационният принцип е връткане в посока личния интерес, и е

...
“Ротационният принцип е връткане в посока личния интерес, и е
Коментари Харесай

Балабанов обяви позицията на ИТН, фучи срещу ,,Промяната“ и ДеБъ: Предадоха избирателите си!

“Ротационният принцип е връткане в посока персоналния интерес, и е притивоконституционно. Ние ще бъдем съпротива на обединението сред първите две сили ”. Това съобщи за БГНЕС Станислав Балабанов от Има Такъв Народ.
Балабанов изясни, че след 9 месеца при ротацията не просто министър – ръководителят ще подаде оставка и другият ще бъде определен. “Давайки оставка, би трябвало да падне цялото държавно управление, след което още веднъж да се връчи първия мандат за кабинет, да вземем за образец Мария Габриел, в случай че тя е претендентът, то би трябвало да забележим кои са проектоминистрите, и какво ще се случи. Изобщо, ПП-ДБ предадоха гласоподавателите си ”, съобщи още Балабанов.
“Правителство би трябвало да има, само че концепцията ни е да има държавно управление от специалисти – да се реализира такава сделка сред множеството политически обединения, че те да излъчат експертен кабинет било то с първия, втория или третия мандат ”, акцентира още депутатът от Има Такъв Народ. Относно законодателните стратегии, които ще се предложат от ГЕРБ и Политическа партия и дали може да се разчита на поддръжка от Има Такъв Народ, Балабанов посочи, че в случай че те са изпълнени със наличие, ще поддържат тези политики.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР