Росица Пейчева, която на 14 май стана майка за трети

...
Росица Пейчева, която на 14 май стана майка за трети
Коментари Харесай

ЩАСТИЕ! 50-г. Росица Пейчева с първи снимки на мъника, разкри как го е кръстила

Росица Пейчева, която на 14 май стана майка за трети път, показа пред феновете си в обществените мрежи какво име ще носи новороденият й наследник. Фолклорната звезда и нейният брачен партньор са избрали за момчето си най-разпространеното мъжко име измежду българите – Георги, предава signal.bg.
“Нашият Георги се роди, с цел да ни ощастливи и окрили още повече!… Добре пристигнало, мамино юначе!… Имаше сълзи, доста сълзи и продължава да има! А на вас, положителни и благи другари, които от самото начало на моята бременност бяхте с МЕН, с НАС… БЛАГОДАРЯ!… Най-важно – имайте здраво здраве, доста обич,разбирателство, естетика, спокойствие… абе, от всичко, което го желаете, дано идва при вас! Силни обятия! ” – написа с неспокойствие щастливата майка.
Росица Пейчева даде живот на третото си дете в столичен родилен дом. Тя и таткото Ники са на седмото небе от благополучие. Радостни от огромното и предстоящо събитие са и двете пораснали деца на Росица Пейчева – Мироана и Димитър.
“Някои споделят: “Майка да имаш, майка да не си..! Иска се мощен дух, религия и толерантност към болките, които след това се позабравят, само че живота, който даряваш е хубав, споделен, щастлив миг! ” – споделя насладата си тя, публикувайки първа фотография с новороденото си момченце в ръце.
А към брачна половинка си се обърна с думите: “Благодаря ти, дребничък! Без теб и поддръжката ти, нямаше да се оправя! Щастлив, плачейки целува дребния, който му донесе доста наслада и чувството да бъде същински татко на детето си! ”.
Гордият баща Николай Петров също пусна тяхна обща фотография в обществените мрежи с обръщение: “Благодаря ти за всичко, миличка! Ти си моята мама, героиня! Гордея се с теб! Обичам те! ”
Честитките към щастливите родители и новороденото им бебе не престават да валят в обществените мрежи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР