Росен Ангелов е извършител на шесторното убийство в Нови Искър,

...
Росен Ангелов е извършител на шесторното убийство в Нови Искър,
Коментари Харесай

Извергът Росен Ангелов обикалял да убива наред в къщата на ужасите в Нови Искър, Нанси и Боби се скрили на втория етаж, но...

Росен Ангелов е причинител на шесторното ликвидиране в Нови Искър, това се потвърждава с ДНК и материални доказателства. Той е работил самичък и не е имал съучастници. Ангелов към момента не е арестуван. Това съобщи по-рано на брифинг шефът на Националната следствена работа Борислав Сарафов.

Стана ясно още, че Ангелов е бил жаден за отплата в новогодишната нощ. Той е обикалял една по една стаите, с цел да ликвидира всеки, който му се изпречи на пътя. Има разрушени порти, а от експертизите проличава, че част от жертвите са създали опити за опозиция. Според проверяващите, Ангелов първо е умъртвил Кети Кюхова, мъжа ѝ и майка ѝ. Нанси и приятелят ѝ са се скрили на горния етаж с вяра да се спасят. Ангелов обаче е ритал една по една вратите, с цел да ги открие. Личи и че килърът е опитал да прикрие следи, като даже е събрал част от гилзите.

Всяка от жертвите е простреляна няколко пъти, в това число с надзорен изстрел в главата. Пистолетът, с който е стреляно, е един и още не е открит.
Оказва се още, че Росен Ангелов е изключително рисков, тъй като при обиска на къщата, в която той се е укривал, а и евентуално се е самонастанил, са открити елементи от гранати. Той е определян като човек, който рядко се е задържал на едно място, без собствености, без документи. Затова е извънредно мъчно да бъде открит. Още повече, че регионът към село Луково е много мъчно наличен, къщите са разхвърляни по хълмовете на височина, доста от тях също се необитаеми и е евентуално той да се укрива в някоя от тях, което затруднява в допълнение проверяващите в тяхната акция.

Категорично е доказано, че Ангелов не е имал съизвършител, само че за сметка на това има три присъди - за кражба, обезчестяване, като последната присъда е от 2009-та и е задочна. От тогава действително той се търси.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР