Рони О`Съливан се класира за рекорден 20-и път на четвъртфиналите

...
Рони О`Съливан се класира за рекорден 20-и път на четвъртфиналите
Коментари Харесай

Рони О'Съливан разгроми Марк Алън и се класира за рекорден път на 1/4-финал в Крусибъл

Рони О`Съливан се класира за рекорден 20-и път на четвъртфиналите на Световното състезание по снукър, откакто разгроми с 13:4 Марк Алън в " Крусибъл ". Досега Ракетата споделяше върховото достижение за участия на тази фаза със Стивън Хендри, само че към този момент го задмина и по този индикатор.

Общо два сенчъри брейка и осем точкови серии над 50 бяха задоволителни на Гения от Чигуел да завоюва 71-вия си мач в " театъра на фантазиите ", което също е повече от всеки различен състезател в историята (Хендри е със 70).

Следващият противник на О`Съливан ще бъде Стивън Магуайър, който по-рано денем се оправи със съпротивата на Джао Шинтонг с 13:9.

В днешната следобедна сесия Ракетата се нуждаеше от единствено един фрейм, с цел да фиксира успеха си, като в предходните два сегмента от дуела си бе обезпечил удобен задатък от 6:2 и 12:4.

Това бе едвам втори конфликт сред Рони и Пистолета в " Крусибъл " след оня през 2009-а, когато северноирландецът завоюва с 13:11 по пътя си към полуфиналите. Очакванията за равносилен двубой в този момент обаче не се оправдаха, защото превъзходството на международния номер 1 бе прекомерно отчетливо.

Четвтъртфиналът сред О`Съливан и Магуайър ще се разиграе вторник и сряда идната седмица.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР