Ромско меле взриви Разлог. В екшъна ненадейно попадна и депутат.Над

...
Ромско меле взриви Разлог. В екшъна ненадейно попадна и депутат.Над
Коментари Харесай

Ромско меле в Разлог. В него попадна и депутат

 https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/202105/1620977231-thumb.jpg Ромско меле взриви Разлог. В екшъна внезапно попадна и народен представител.

Над 20 роми нахълтаха в четвъртък вечерта в бар ДНА до административната постройка на община Разлог и започнаха да обръщат маси, налитайки на клиенти и личен състав. Поводът за експанзията бил пестник, ударен на дете от ромската махала, оповестява " Струма ".

Около 22 часа дребното момче обикаляло фризера със сладолед. Мислейки, че ще краде, клиент станал и го изгонил. Момчето почнало да псува и клиентът му блъснал пестник, описаха очевидци.  https://www.monitor.bg/web/files/articles/264364/gallery/thumb_768x0_RB.jpg

Минути по-късно цяла тайфа роми, водени от бащата и чичото на детето, нахълтали в бара и почнали всеобщ пердах.

Наскачали клиенти, дами и мъже, които не успявали да се оправят с развилнелите се роми от известния в Разлог клан Симеонови.

На мястото на екшъна пристигнали служители на реда и въдворили ред. Един от участниците е задържан неотложно, а останалите се търсят.

Според осведомени на мястото е бил като клиент на заведението и досегашният народен представител от Разлог Иван Димитров от " Демократична България ". Димитров бе депутат в 45-ото Народно събрание. Той влезе в Народно заседание на мястото на лидера на листата на Демократична България в Пиринско - военачалник Атанас Атанасов.

 https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/800/202105/1620977982-clipboard16.jpg

Пострадал е и наследник на локална адвокатка.

„ Сигналът в районно управление (на МВР) е подаден към 04.00 часа от паник бутон от компанията охранител на обекта. Незабавно на място е изпратен полицейски автопатрул. При отиване в заведението служителите на реда са заварили група биещи се младежи.

Полицаите са извикали екип от Спешния център да окажат помощ на потърпевшия 41-годишен мъж.

Служителите на реда са задържали на местопроизшествието трима от нападателите, на възраст сред 24 и 26 години от Разлог, които са доведени в районно управление (на МВР). Останалите двама побойници се търсят.

По случая в РПУ е формирано полицейско разследване “, оповестиха от полицията в Благоевград.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР