Ромският славей Софи Маринова най-накрая призна, че се е разделила

...
Ромският славей Софи Маринова най-накрая призна, че се е разделила
Коментари Харесай

Случи се! Известен българин до голямата Софи Маринова след Гринго

Ромският славей Софи Маринова най-сетне призна, че се е разделила с мъжа си Тодор Давидов – Гринго, написа Галерия. Двамата не са дружно от половин година и певицата даже към този момент има нова обич.

„ Имам си гадже и ми е добре. Не сме на по 20 години да хвърчим в облаците, чувствам се красива, щастлива и заредена. Дай боже всекиму, любовта е хубаво нещо “, показа Софи в „ На кафе “. На въпроса на Гала ще разкрие ли кой е щастливецът до нея в този миг, Софи се засмя и показа, че няма да приказва повече, защото ще се сетят кой е, само че скоро ще го покаже.

Според осведомени новият на изпълнителката е прочут и е по-млад от нея.

Гринго също не остава по-назад от Софка и към този момент има нова обич. След раздялата им той се реалокира да живее в Берлин, където живее с българка. Преди да срещне ромския славей, той работеше в Германия, където живее и неговата майка.

Давидов и Софи се ожениха през февруари 2019 година в стеснен тръг, а техни кумове бяха колежката й Преслава и половинката й Павел. На 24 март отново събраха родственици и другари на обилен ваучър в София.

Само 5 месеца по-късно попфолк певицата подаде документи за бракоразвод. Тя разкри, че повода да желае да постави завършек на брака си е, че брачният партньор й я малтретира душевен и физически. „ Започнаха някакви кавги – побоища, дразнене. Той е 2 метра, един пък като ме удари, не мога да стана. От два месеца ръката ми е счупена. Имам 15 шева. Заплашва, че ще убие мене и Лоренцо “, разкри тогава Маринова.

И откакто на всички места споделяше какъв брой ужасяващ мъж е Гринго и по какъв начин се опасява от него, след това му елементарни и се събраха. Щастието им обаче не продължи дълго, тъй като през предходната година Маринова се появи с гипсирана ръка, която усърдно се опитваше да прикрие, а формалната версия беше, че се е контузила по време на фотосите на рекламен клип за „ Като две капки вода “. После истината лъсна и те още веднъж се разделиха.

След това отново се събраха и преди половин година още веднъж прекратиха връзките си, този път сякаш дефинитивно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР