„Ромпетрол България“ откри нова бензиностанция в София. Тя се намира

...
„Ромпетрол България“ откри нова бензиностанция в София. Тя се намира
Коментари Харесай

Ромпетрол България откри нова бензиностанция в София

„ Ромпетрол България “ откри нова бензиностанция в София. Тя се намира на бул. „ Тодор Каблешков “ №74А в кв. Манастирски ливади – изток. Това е първият обект на компанията в южната част на столицата. „ С новата бензиностанция продължаваме тактиката си да бъдем по-близо до клиентите и да предоставяме на повече хора опцията да употребяват най-качествените горива в България “, съобщи Ивайло Трендафилов, изпълнителен шеф на компанията. Откриването на бензиностанцията е стъпка напред в амбициозната ни стратегия за развиване и усилване на наличието на горивата Efix, на услугата Fill&Drive и на продуктите ни като цяло в София и страната. Целим се в основни местоположения, като за задачата разширяваме мрежата си в столицата, по автомагистралите и пътищата, акцентира Трендафилов.

„ Ромпетрол България “ към този момент има мрежа от 59 бензиностанции в страната. Стратегията за идващите години включва увеличение на броя на обектите в основни градове и места, като по едно и също време с това се концентрира и върху качеството във всичките му аспекти - артикули, услуги и потребителско прекарване. Марката "Ромпетрол " е добре позната на пазара с ненадминато качество на горивото Efix, което е измежду най-високо класираните на пазара. Използвайки най-съвременна технология и артикул на оптимална композиция от добавки и дейни съставки, Efix пази мотора, почиства клапаните и инжекторите, понижава разхода на гориво и усъвършенства представянето на мотора както при нови, по този начин и при по-стари мотори.

Продуктите Efix се създават рафинерията "Петромидия " в Румъния, която е най-голямата в страната и работеща с най-висока мощ в Югоизточна Европа. „ Ромпетрол България “ е част от групата KMG International, притежавана напълно от KazMunayGas - националната петролна и газова компания на Казахстан. Групата оперира в Европа и Централна Азия в областта на търговията, преправянето и нефтохимическата индустрия, търговия на дребно и маркетинг, както и в други услуги в петролната промишленост. Стратегическата позиция на рафинерията на пристанището Мидия разрешава бързо изпращане на недопечен нефт до "Петромидия " и на петролни артикули до фирмите на KMG International в района. Чрез KMG Trading AG - комерсиално сдружение, ситуирано в Швейцария, групата извършва и обилни търговски интервенции с нефт и петролни артикули в черноморския и средиземноморския район. KMG International оперира в над 1000 точки на продажба в Румъния, България, Молдова и Грузия под марката "Ромпетрол ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР