Ромелу Лукаку защити провокативния стил на управление на Жозе Моуриньо,

...
Ромелу Лукаку защити провокативния стил на управление на Жозе Моуриньо,
Коментари Харесай

Лукаку: Хората трябва да оценяват, че има истински хора като Моуриньо

Ромелу Лукаку отбрани провокативния жанр на ръководство на Жозе Моуриньо, заявявайки, че португалецът заслужава почитание. Той счита, че откровеността на Специалния е похвална.

" Хората би трябвало да оценят, че най-малко има хора, които са същински в този свят като Моуриньо, тъй като множеството мениджъри в лигата, когато не са щастливи, се пробват да намерят метод да наподобяват щастливи. Трябва да почитате това, че той желае да резервира личността си и да не се срами от борбата. Жозе желае да се подобрим, той е естествен човек... той е страховит с всички ", сподели Лукаку пред Би Би Си.

Лукаку съобщи, че играчите би трябвало да си взимат поука от рецензията и да отговорят с по-добри резултати.

" Понякога футболистите стават меки. Не се усещам под напън, тъй като знам кой съм аз - аз съм сложен човек, само че това не идва от футбола, а идва от моя генезис.
Моята връзка с Моуриньо е готина и ме кара да се дръзвам, той кара играчите да се смеят, той е същинско семейство, той се бори за нас, той е същински ", приключи Лукаку.

Манчестър Юнайтед, който е на 10-о място с шест точки от четири мача, ще опита да постави завършек на съвършения старт на Уотфорд в акцията. Двата отбора се срещат на " Викаридж Роуд " в събота.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР