Ромарио и Бебето бяха страхотен тандем на футболния терен, който

...
Ромарио и Бебето бяха страхотен тандем на футболния терен, който
Коментари Харесай

Бебето ще помага на Ромарио в политиката

Ромарио и Бебето бяха страховит тандем на футболния терен, който изведе Бразилия до купата на Мондиал 1994, а в този момент се надяват да реализират същите триумфи дружно и в политиката. Ромарио, който е сенатор в щата Рио де Жанейро, разгласи, че Бебето ще се причисли към политическата партия „ Подемос “ и ще работят взаимно за реформиране на щата, който е в неплатежоспособност и е налегнат от възходящото принуждение.

Нашата фантазия ще се реализира. Заедно ние можем да възстановим Рио. Всички вие би трябвало да се присъедините към нас, сподели Ромарио в малко изказване.

Бившият бразилски национал към този момент разгласи, че ще взе участие на изборите за губернатор на щата Рио де Жанейро през идната година, до момента в който Бебето може да се кандидатира за Сената. От януари 2015 година Ромарио е сенатор от щата Рио де Жанейро в горната камара на бразилския парламент. Той завърши спортната си кариера през 2009 година В Европа направи име като нападател на „ Барселона “ (шампион на Испания през 1994 г.), „ Валенсия “ и ПСВ (Айндховен), с който завоюва три пъти купата на Холандия. С националната фланелка на Бразилия нападателят осъществя 55 гола в 70 мача. През 1994 година Ромарио бе определен за футболист на годината на ФИФА.

Бебето, който приключи кариерата си през 2002 година,е играл в тимове като „ Ботафого “, „ Васко да Гама “, „ Фламенго “, „ Депортиво “ (Ла Коруня), „ Севиля “ и други. За националния тим има 39 гола в 75 мача.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР