Романтичната музика, розовите листенца по леглото и шоколада вършат работа,

...
Романтичната музика, розовите листенца по леглото и шоколада вършат работа,
Коментари Харесай

3 изречения, които имат силата да отведат сексуалния ви живот на следващо ниво

Романтичната музика, розовите листенца по леглото и шоколада правят работа, само че с цел да подобрите в действителност половия си живот, е нужно по-директна връзка.

Топ сексолози споделят изречения и фрази, които ще ви оказват помощ да говорите по-малко, да имате по-горещ полов живот и по-прекрасни преживявания.

Ето какво би трябвало да кажете, в случай че желаете да отведете нещата на последващо равнище в половия ви живот:

1. " Сънувах доста секси сън с теб нощес "

Да кажете, че желаете нещо ново в леглото или че желаете повече от нещо в леглото може да бъде неловко. Затова, може да обвините подсъзнанието си. Споделете на колегата си, че сте имали секси сън, в който е взел участие и му разкажете какво се е случило в този сън. На мъжете им харесва да знаят, че някоя жена е сънувала секс с тях, изключително когато в реалност вършат секс. Включете всевъзможни елементи в описа: какво сте носили, какво сте създали и така нататък Създайте една еротична картина и по-късно я превърнете в действителност.

2. " О, боже, обичам, когато правиш това "

Не желаете по време на секс да обмисляте тъкмо какво да кажете на колегата си, тъй че се придържайте към комплиментите за придвижванията, които в действителност ви харесват. Сексът е най-суровият, нефилтриран израз на връзката, тъй че просто кажете какво в действителност чувствате. Ако изразяването с думи е прекомерно затормозяващо тъкмо в този миг, използвайте звуци, с цел да покажете, че ви харесва.

3. " Не нося никакво долни дрехи. Нямам самообладание да те видя по-късно "

Изпратете му това известие, до момента в който е още на работа. По този метод посланието може да има по-силен резултат, в сравнение с в случай че му го кажете, когато към този момент сте дружно. Това е една задявка, която ще го накара да се вълнува за прибирането си у дома, а и за мъжете е доста възбуждащо, когато дамата поема водеща роля. Особено, когато става дума за нейните стремежи.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР