Рокаджията Лиъм Галахър се е сгодил за дългогодишната си партньорка

...
Рокаджията Лиъм Галахър се е сгодил за дългогодишната си партньорка
Коментари Харесай

Лиъм Галахър се сгоди

Рокаджията Лиъм Галахър се е сгодил за дългогодишната си партньорка Деби Гуайтър, заяви Контактмюзик, представена от Българска телеграфна агенция. Четиридесет и шест годишният Галахър е предложил на своята изгора да стане негова брачна половинка по време на сантиментално странствуване до Амалфи, Италия , предишния месец. Музикантът е задал съдбовния въпрос на 37-годишната Деби Гуайтър в наличието на майка си Пеги. „ Деби е на седмото небе от благополучие, само че към момента е леко шокирана, че Лиъм най-сетне й предложи “, споделя неназован източник, представен от в. „ Сън “. „ Лиъм не крие, че Деби прекатурна живота му, и й е признателен за поддръжката. Двамата се надяват да се оженят следващата година и Лиъм желае децата му да са до него в огромния ден “, добавя източникът.

Деби, която до момента не се е омъжвала, към този момент е почнала да прави проекти за сватбата си с Галахър, с който има връзка от шест години.

Лиъм е бил женен два пъти. От брака си с актрисата Патси Кенсит рокаджията има 19-годишен наследник Ленън, а от този с певицата от „ Ол сейнтс “ Никол Епълтън - 17-годишния Джийн. Музикантът има и две дъщери - 21-годишната Моли от някогашната си партньорка Лиса Муриш и 6-годишната Джема от американската журналистка Лиза Горбани, напомня изданието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР