Рокадите продължават. Служебният земеделски министър проф. Христо Бозуков смени шефове

...
Рокадите продължават. Служебният земеделски министър проф. Христо Бозуков смени шефове
Коментари Харесай

Още рокади! Нови шефове на горски стопанства

Рокадите не престават. Служебният аграрни министър проф. Христо Бозуков смени шефове на горски стопанства. С протоколно негово решение в органите на ръководство на държавните предприятия от Закона за горите са осъществени промени, оповестиха от министерството.

В „ Югозападно държавно дружество ”- Благоевград са освободени членовете на Управителния съвет Мария Маринова и инж. Ваня Каменова.

В „ Югоизточно държавно дружество ”- Сливен за шеф до осъществяване на конкурс е назначен Димчо Радев, а Георги Йорданов е освободен като член на Управителния съвет.

В „ Южноцентрално държавно дружество ” - Смолян, „ Северозападно държавно дружество ” - Враца и „ Североизточно държавно дружество ” е освободен целият състав на органите на ръководство. Здравко Бакалов е назначен за шеф на предприятието в Смолян, а Ради Иванов на това в Шумен, до осъществяване на конкурс. Досегашният заместник-директор на „ Северозападното държавно дружество ” Атанас Златков е акредитиран да извършва длъжността шеф.

В „ Северноцентрално държавно дружество ” - Габрово са освободени членовете на органа на ръководство доцент доктор инж. Георги Костов и Иван Степанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР