Рокади в листите на ГЕРБ Благоевград. Биткаджии в списъците.Няколко дни

...
Рокади в листите на ГЕРБ Благоевград. Биткаджии в списъците.Няколко дни
Коментари Харесай

Рокади в ГЕРБ Благоевград. Биткаджии в листата

Рокади в листите на ГЕРБ Благоевград. Биткаджии в описите.

Няколко дни след извършеното регионално събрние, ГЕРБ към този момент са подготвени с имената на кандидат-депутатите, които ще предложат на Изпълнителнта комисия за утвърждение. В листата са включени нови лица - потвърдени биткаджии, които работят интензивно за партията. След привършване на номинационните събрания се оказва, че Петрич ще има нов кандидат-депутат и това Костадин Стойков.

Досегашният народен представител Георги Динев отстъпва мястото си, след три сполучливи мандата. Спряганият за второто място някогашен регионален шеф Бисер Михайлов се отхвърли от кандидат-дпутатскта надпревра и на второ място, най-вероятно, ще е шефът на ВиК Благоевград инж. Росица Димирова, заяви struma.com.

Съветникът от ОБС Кирил Илиев е вторият благоевградчанин, който ще откри място в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ. Битката за Народното събрание не престават за следващ път Александър Мацурев от Банско, доктор И. Тончев от Разлог и потвърдено сполучливият водач на ГЕРБ Сандански Стоян Стоев.

Подредбата на листата им в първите няколко месата наподобява по този начин. Първото място е за Росен Желязков, лидер от столицата, който ще поведе герберите за следващ път. Второ място е за Росица Димирова, следвана от Костадин Стойков от Петрич. Четвъртото място е за Стоян Стоев от Сандански. Петото за доктор Тончев от Разлог и 6-тото за Александър Мацурев от Банско. Традиционно 22-то място е за отличникът в преференциите, Стефан Апостолов  от Симитли.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР