Рокада на депутати в парламента, след като четирима от групата

...
Рокада на депутати в парламента, след като четирима от групата
Коментари Харесай

Рокада в парламента. ДБ губи депутат, ПП печели

Рокада на депутати в Народното събрание, откакто четирима от групата на " Продължаваме промяната - Демократична България " станаха министри.

" Демократична България " остава с един народен представител по-малко, а " Продължаваме промяната " усилва своите с един. Причината е, че Атанас Славов бе определен за министър на правораздаването. Новите депутати ще положат клетва другата седмица.
-->
Атанас Славов освобождава място за Радослав Василев от Политическа партия, който е трети в листата в Стара Загора. Той беше народен представител в 48-ото Народно събрание.

На мястото на премиера акад. Николай Денков от Шумен в Народното събрание влиза Бюнямин Хюсеин Хасан. Той към този момент е бил народен представител, само че от Движение за права и свободи. През ноември 2013 година е влезнал в Народното събрание на мястото на Христо Бисеров.

Новият министър на финансите Асен Василев ще бъде сменен на депутатската банка от Веселин Недев, който е идващият в листата в Хасково. Предприемачът бе народен представител в 48-ото Народно събрание.

А министърът на районното развиване Андрей Цеков пък ще бъде заменен от идната в листата в 24-и МИР Росица Пандова. Тя е цивилен деятел, защитаващ дела в опазването на здравето, с опит в обществения и културния бранш. Председател на Сдружение с нестопанска цел „ Култура без граници “ с ползи, ориентирани към опазването на здравето, обществените политики, културата и образованието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР