Рок легендата на Пинк Флойд обича да живее в скандалиНай-често

...
Рок легендата на Пинк Флойд обича да живее в скандалиНай-често
Коментари Харесай

Роджър Уотърс се ожени за пети път и наруга Цукърбърг

Рок легендата на " Пинк Флойд " обича да живее в кавги Най-често обекти на гнева му са Израел, Дейвид Гилмор и капитализмът


Твърде любопитна вест от шоубизнеса, обвързвана с едно от най-големите му имена, научихме в края на предходната седмица.

На 78 години Роджър Уотърс още веднъж стана жених. Музикантът от арт рок легендите " Pink Floyd " се ожени за надалеч по-младата от него Камила Чавис.На фотосите, които иконата на рок музиката качи в обществените мрежи, двамата с новата му брачна половинка са очевидно доста щастливи.

Първият му брак е с Джудит Трим през 1969 година

Първия си брак Уотърс подписва през далечната 1969 година, когато се дами за Джудит Трим. Двамата живеят дружно до 1975 година и се развеждат. От брака те нямат деца. Джудит Трим умира през 2001 година.За последно един от най-влиятелните музиканти на " Pink Floyd " беше женен за Лори Дърлинг, само че взаимният им живот оцеля единствено 2 години - от 2013 до 2015 г.Този брак беше прелюбопитен за всички жълти медии на Острова, тъй като разногласията по развода доведоха до грозни подиуми в съда, където 52-годишната Лори изиска часовник " Ролекс " на стойност 35 000 $.Новината, споделена от Роджър Уотърс, провокира вълна от поздравления в профилите на музиканта в обществените мрежи.

" Той е един от най-могъщите идиоти на планетата "

Думите принадлежат на вбесения Роджър Уотърс и се отнасят за притежателя на Фейсбук Марк Зукърбърг.Причината за яда на рок легендата е, че Зукърбърг е поискал да закупи " Another Brick in the Wall Part II " и след това да я употребява за озвучаване на реклама за Instagram.Уотърс прецизира, че офертата към него е била " доста, доста великодушна ", само че не е имало никакъв късмет да бъде призната.Музикантът разказва цялата преживелица по време на събитие, което е част от акцията на Джулиан Асанж, отдадена на свободата на словото и изразяването.По време на лекцията Уотърс показва, че предлагането е пристигнало непосредствено от Зукърбърг, а не от екипа му и е било за " голяма сума пари ".Отговорът обаче бил: " М*йната ти! Няма никакъв шибан метод това да стане! ". По мнение на Уотърс писмото на бизнесмена е просто следващото доказателство за подмолните способи, по които Фейсбук се пробва " да превземе безусловно всичко ". " Те желаят да създадат Фейсбук и Instagram даже по-могъщи, в сравнение с са сега, с цел да продължат да цензурират всички нас в тази стая и да попречат на историята на Асанж да се популяризира ", продължава с гнева си музикантът. Публиката би трябвало да каже " Не! " на тези старания, безапелационен е той. " Няма да съм част от твоите нелепости, Зукърбърг ", добавя още Уотърс.Той не пропуща да се заяде и с един от колежанските гафове на предприемача - платформата FaceMash. " Седиш и си мислиш по какъв начин този нехранимайко, който е почнал с оценяване хубостта на колежките си... по какъв начин му дадохме толкоз власт?! Един от най-влиятелните идиоти в света ", възкликва рокаджията.

 Дейвид Гилмор и Ричард Райт го наричали отегчителен даскал

Роджър Уотърс написа песни, които трансформираха рокмузиката, той промени и метода, по който се вършат рокалбумите и рокконцертите. Басистът, вокалист и създател на огромна част от песните на " Пинк Флойд " описа в изявление за подкаста WTF за какво е решил да напусне групата и какво мисли за останалите членове на " Пинк Флойд ".Както нормално през последните близо 40 години, Роджър Уотърс още веднъж атакува някогашните си сътрудници от обичаната от милиони група. В изявлението той твърди, че китаристът/певец (и също автор) Дейвид Гилмор и починалият клавирист/вокалист Ричард Райт постоянно са се опитвали да го потискат до момента в който е бил в групата. " Да се махна от " Пинк Флойд " беше в действителност доста значимо за мен, когато го направих ", казва  Уотърс.- Защото осъзнахте, че групата е изчерпана и няма някъде да се развивате, или какво? - пита водещият.- В " Пинк Флойд " бях в доста токсична среда... Дейвид (Гилмор) и Рик (Ричард Райт) непрестанно се опитваха да ме теглят надолу. Искаха да ме потискат ", оплаква се Уотърс.- Но нали вашата художествена визия определяше посоката на групата? Как биха създали това? - упорства водещият.- Като твърдяха, че съм тонално ням и не запознат съм музика. " О, той е просто един отегчителен даскал, който желае да ни споделя какво да вършим, само че даже не е в положение самичък да си настрои китарата... ". В края на 70-те към този момент бяха доста надменни и нахални Ч допускам, тъй като усещаха своята маловажност на този стадий. Аз не съм желал да ги унизявам. Все отново през годините, в които бяхме дружно, каквито и да са били връзките ни, няма подозрение, че свършихме в действителност добра работа дружно ".- И всички споделяхте общата визия? -  продължава  водещият- Не споделяхме визията, само че споделихме работата ", дава отговор басистът.- Но това беше в по-голямата си част вашата визия?- Не бих споделил товаЕ Но да, по този начин беше ", приключва Роджър Уотърс.

Гилмор или Уотърс? Вечният въпрос

Създадена в Лондон през 1964 година, " Пинк Флойд " е една от първите английски психеделични групи. Те бяха известни със своите метафизичен текстове, комплицирани шоута и опити, даже при започване на кариерата си, когато Сид Барет е още беше в групата и е главният създател, вокалист и китарист.Групата е учредена от Сид Барет, Роджър Уотърс, Ник Мейсън (барабани), Ричард Райт (и още един китарист Боб Клоуз, който напуща след по-малко от година).С Барет те издават два сингъла и сполучливия албум The Piper At The Gates of Dawn през 1967 година Дейвид Гилмор се причислява към " Пинк Флойд " в края на същата година, с цел да размени Барет, който е заставен да напусне заради влошеното си психологично здраве.  Междувременно, с изключение на с песните си, Роджър Уотърс става прочут и със склонността си да стачкува и да подлага на критика. Най-често обекти на гнева му са Израел, Дейвид Гилмор и капитализмът.Всъщност борбата сред Роджър Уотърс и Дейвид Гилмър е една от емблемите на съществуването на " Пинк Флойд ", с изключение на неповторимата музика на групата. И макар че тази ненавист съвсем не стихваше, двамата главно направиха един голям шедьовър - The dark side of the moon.Това е най-продаваният рок албум за всички времена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР