Рок легендата Мик Джагър поля края на карантината в Англия

...
Рок легендата Мик Джагър поля края на карантината в Англия
Коментари Харесай

Мик Джагър поля края на карантината. С кого

Рок легендата Мик Джагър поля края на карантината в Англия с изненада за почитателите си. Заедно с вокалиста на пост-Nirvana бандата Foo Fighters – Дейв Грол, той пусна изненадващo парче под надслова Easy Sleazy.

В него двамата рокаджии шеговито и не без подигравка „ възпяват “ – единия с гласа си, а другия с инструментите - по този начин мъчителния локдаун и изтощението, до което води той.

Освен зад вокалите, 77-годишният фронтмен на Rolling Stones застава и зад мощната електрическа китара, до момента в който Грол, който добавил своята част от далечния Лос Анджелис, заема по едно и също време трите поста на барабаните, електрическа китара и баса, написа Монитор..

В текста с подигравка е наранена също и тематиката за антиваксърското придвижване, както и за всички тайни придвижвания към пандемията и техните многочислени последователи.

" Исках да споделя тази ария, която написах за възможното ни излизане от локдауна с нужния за задачата опитимизъм. Благодаря на Дейв Грол от Foo Fighters, че незабавно скочи на барабаните, баса и китарата. Беше доста занимателно да работя с теб по тази ария. Надявам се да харесате Eazy Sleazy! ", сподели артистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР