Рождената дата, съвкупността от числа и подредба на звезди, определя

...
Рождената дата, съвкупността от числа и подредба на звезди, определя
Коментари Харесай

Родените на тези 4 дати имат специална съдба

Рождената дата, съвкупността от цифри и класификация на звезди, дефинира до някаква степен нашия житейски път, качествата, които притежаваме и страстите, които изпитваме.

В нумерологията обаче има доктрина, че хората, родени на избрани дати, без значение от месеца и годината, имат особена карма, написа edna.bg.

Става въпрос за 4 основни дати. Хората, родени тогава, могат да преобърнат света, в случай че го пожелаят.

Хората, родени на 13-ти - За тези хора се споделя, че ще се осъществят всяка фантазия и всяка цел, само че би трябвало да се научат да се оправят с трудности. След всеки неуспех те са в колапс прочувствено, престават да имат вяра в себе си, имат възприятието, че е пристигнал краят на света, вместо да вземат поука и да бъдат признателни, че имат такава опция. Всяка цел в живота си те ще доближават наложително с едно или две трудности. Но това не би трябвало да ги плаши, а в противен случай, да ги стимулира!

Хората, родени на 14-ти - Тези персони са склонни към фриволно държание, към невярност, към неуважение на другите и въобще обичат да вършат каквото си желаят. Ако и вие сте измежду тях, знайте, че вашата карма попада в областта на тестванията и би трябвало да си поставите цел, която да следвате. Тя може да е обвързвана с личностно развиване, развиване на бизнеса, образование. Смята се, че имате силата да измененията даже света.

Хората, родени на 16-ти - Щом сте родени на тази дата, това значи, че би трябвало да действате новаторско. Вие имате карма да започнете нещо и да водите останалите по стъпките си. За задачата се изисква доста кураж и мощна вътрешен глас. Не се тормозете, и двете ги имате в обилие, просто е належащо повече да повярвате в себе си. Не би трябвало да сте иронични и цинични – това държание ще ви сътвори отрицателна сила, която ще ви отдалечи от съдбовният път, който е належащо да следвате. Всеки ден би трябвало да давате началото на нещо ново. И да го вършиме с цялата си обич и предпочитание. Например, да засадите дръвче, да спечелите другар, да помогнете на някого, да извършите креативна смяна на работното място, да посетите ново място.

Хората, родени на 19-ти - Вие сте от хората, които изобилстват от морална и прочувствена поддръжка за останалите. Склонни сте към усамотение и обичате да си седите най-вече вкъщи. Това би трябвало да се промени. Всеки ден би трябвало да говорите с познати и непознати. Да давате препоръки, да се вслушвате, да помагате, да мотивирате. Благодарение на вас и вашите думи, доста хора ще открият щастието, любовта, а на някои даже ще спасите живота! Вие сте посланиците на положителното, раздавачи на вяра, вие сте мъдри съветници – това е вашата орис.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР