Рожден ден без най-любимия си мъж ще празнува и тази

...
Рожден ден без най-любимия си мъж ще празнува и тази
Коментари Харесай

Корнелия Нинова празнува ЧРД без любимия си мъж

Рожден ден без най-любимия си мъж ще чества и тази година соцлидерът Корнелия Нинова. На 16 януари тя навършва 52 години. Но най-ценния за нея мъж – синът й Рафи, който е в Америка, няма да успее да се прибере в България за персоналния празник на майка си, оповестява „ Ретро ”. Примината са рестриктивните мерки поради пандемията от ковид.

В последните години Нинова получава честитките от него единствено по телефона. Досега дистанцията посред им не ѝ тежало чак толкоз, тъй като Рафаел успявал да участва на фамилната софра най-малко на Бъдни вечер и Коледа. За тазгодишните светли празници обаче не можал да се качи на самолета и да изненада родителите си. Корнелия не го била виждала онлайн от месеци и мечтаела за момента, в който щели да се прегърнат, написа още „ Ретро ”.

Рафаел живее и работи в Ню Йорк. Той е финансов анализатор в една от най-старите капиталови банки в света " Голдман Сакс ", която е финансов съветник на редица авторитетни компании, държавни управления и фамилии по целия свят. Домът му е в квартала на богатите – „ Манхатън “. Зaминaва зa Щaтитe прези 8 години, зa дa cлeдвa мaтeмaтикa, cтaтиcтикa и икoнoмикa. Oщe кaтo учeник в Coфийcкaтa мaтeмaтичecкa гимнaзия обаче cинът нa Нинoвa сподели, че е златен математически талант. Печели поредност нaциoнaлни и мeждунaрoдни oлимпиaди и надпревари. Нeгoви cъучeници описват, че учитeлкaтa им пo мaтeмaтикa ги нacърчaвaлa дa oтидaт нa cъcтeзaниe, кoгaтo Рaфи нe хoди, така кaтo единствено тогава имaли някaкъв шaнc дa уcпeят.

Нинова не е възнамерявала особено празненство за празника си, още повече заведенията за хранене са затворени и събиранията на закрито не са позволени. Със сигурност обаче соцлидерката ще почерпи екипа си на „ Позитано “ 20. По традиция тя носи на рождения си ден баница, торта, уиски и шампанско.

Корнелия Нинова постоянно черпи и сътрудниците си в Народното събрание, само че в този момент това ще се случи с няколко дни забавяне, защото рожденият ѝ ден се пада в събота. Близките й описват, че вечерта на рождения си ден Нинова постоянно имала специфична вечеря със брачна половинка си Митко, който се оказа непредвиден романтик и предходната година я изненада със прочувствен подарък – втори годежен пръстен, откакто двамата навършиха 30 години благополучен брак.

И за този рожден ден, и за предходните няколко Нинова си пожелавала здраве и внуче, споделят на „ Позитано ” 20. Нейният единствен наследник Рафи е към този момент на 27 години. Соцлидерката нееднократно е споделяла, че мечтае първородното ѝ внуче да бъде момиченце, тъй като била мъжка майка и желала да види по какъв начин е от другата страна. „ След 25 години се виждам като баба, седяща пред доста съвременен компютър, а внуците ми изясняват какво е изкуствен интелект “, показа неотдавна шефката на социалистите, запитана по какъв начин си показва бъдещето.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР