Родолюбиви девойки от град Мелник нарисуваха българското знаме върху каменна

...
Родолюбиви девойки от град Мелник нарисуваха българското знаме върху каменна
Коментари Харесай

Изрисуваха българския трибагреник върху стена в Мелник

Родолюбиви девойки от град Мелник нарисуваха българското знаме върху каменна стена с дължина от шест метра. Каролина Арнаудова и Вера Тошева са двете девойки, които с персонални средства закупиха четки и багра за рисуването на българското знаме.
В навечерието на Деня на националните будители, двете девойки вземат решение да придадат нов образ на една каменна стена, която е на входа на най-малкото градче в България. Жителите на Мелник приветстват самодейността на своите съгражданки и мощно се надяват това да е една от многото начинания за в бъдеще.
“Не е нужно да аплайваме по планове с цел да създадем нещо красиво, а единствено предпочитание и малко труд. Двете с Вера сме приятелки от деца и сме родом от град Мелник. Целогодишно посрещаме хиляди туристи, които виждат освен най-малкия град в България, само че и пробват от виновността, които са известни в цялата страна. Тази каменна стена е на входа на града, където освежаването бе нужно от доста време, тъкмо за това взехме решение да запретнем ръкави и да боядисаме стената”, съобщи Каролина за Радио Благоевград.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР