Родният сподели чудесни новини за самия клуб от югозападна България.

...
Родният сподели чудесни новини за самия клуб от югозападна България.
Коментари Харесай

Пирин обяви добри новини за клуба след Нова година

Родният показа чудесни вести за самия клуб от югозападна България. " Орлетата " се похвалиха посредством своите обществени мрежи и формален уебсайт, че са намерили два нови спонсора, които ще оказват помощ на тима да има по-добра финансова непоклатимост в идващите месеци и години.
Ето какво е известието на " орлетата " от Фейсбук:
Новата година носи чудесни вести за ФК Пирин!
ФК Пирин на драго сърце оповестява за началото на две нови партньорства, които ще подсигуряват положителното бъдеще на клуба.
Подробности по отношение на договорите ще бъдат разкрити на специфична конференция на стадион „ Христо Ботев “ в понеделник, 10 януари, от 10:15 ч.
Единият от двата колегата е компанията М.Б.C. Трейд АД, с чиято финансова помощ и подпомагане на стадион " Христо Ботев " ще бъде обезпечена Лед дисплейна система от последно потомство. Това ще открие нови, атрактивни и съвременни благоприятни условия за реклама.
Другият сътрудник ще обезпечи постоянна финансова поддръжка на клуба.
Веднага по-късно, изказвания за представителите на медиите ще създадат изпълнителният шеф на ФК Пирин Таско Тасков и кметът на Община Благоевград Илко Стоянов.
Договорите, които ще подсигуряват положителното развиване на клуба са подписани с помощта на отличната работа на клубното управление на ФК Пирин в лицето на спортно-техническия шеф Петър Михтарски, изпълнителния шеф Таско Тасков, както и на кмета на Община Благоевград Илко Стоянов.
Традиционният водосвет за здраве и триумфи на отбора ще стартира в 11:00 ч., след което треньорският щаб и част от футболистите ще споделят упованията си за подготвителния интервал и началото на шампионата в Първа лига.
Представителите на медиите ще бъдат допускани на стадион „ Христо Ботев “ против годни журналистически карти и при съблюдаване на противоепидемичните ограничения.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР