Родният плейбой е поредното завоевание на румънската красавица Мадалина Геня

...
Родният плейбой е поредното завоевание на румънската красавица Мадалина Геня
Коментари Харесай

Григор Димитров с еротична фотосесия с новата си любима


Родният плейбой е следващото завладяване на румънската хубавица Мадалина Геня в богатата й сбирка с известни персони

Най-успешният български тенисист Григор Димитров и румънският модел Мадалина Геня потвърдиха слуховете от последните седмици и оповестиха публично връзката си по холивудски. Те разпалиха въображението на своите фенове, като разгласиха гореща фотосесия в профилите си в Instagram и Twitter точно на 32-рия рожден ден на Гришо.

Геня е с три години по-голяма от Григор, а  хасковлията е следващото й завладяване със международна популярност. 34-годишната Мадалина Геня е познато и много коментирано име в спортния свят поради връзките си с няколко футболисти, сред които италианските национали Николо Дзаниоло и Марко Бориело. Преди време тя съумя да омайност даже холивудската звезда Леонардо ди Каприо.

Мълвата за връзката сред Мадалина Геня и Григор Димитров е от няколко седмици, откакто манекенката бе видяна на мачове на Гришо. Мадалина даже беше в ложата за мача на Димитров против Джокович в Рим, който за жал българинът загуби.

По-късно Григор и Мадалина бяха видяни в първокласен ресторант. Българинът разгласява стори от сантименталната им вечеря в Instagram, което по-късно бе споделено и от румънската хубавица, която написа „ На същото място, една година по-късно “, което навежда на мисълта, че двамата към този момент са се познавали през 2022 и не е изключено точно Геня да е станала причина за прекратяването на последната връзка на тенисиста.

Григор Димитров последно беше привързан с съветската милионерска щерка Лолита Османова. Преди това той имаше връзки с тенисистката Мария Шарапова и певицата Никол Шерцингер.

Новата му възлюбена Мадалина Геня затвърждава славата му на един от най-големите плейбои в света.

Красавицата е родена е на 8 август 1988 година в Слатина, Румъния. След като учи пиано и балет в продължение на седем години, на 15 стартира кариерата си на модел и се мести да живее в столицата на модата – Милано. Докато се утвърди, работи и като сервитьорка.

Тя има едно дете - момиче, което се споделя Шарлот Стратан и е рожба от връзката й с композитора Матей Стратан.

Освен като модел, Геня все по-често се изявява и като актриса. Миналата година тя взе присъединяване във кино лентата „ Deep Fear “, в който си партнира с Ед Уестуик, а преди този момент извърши ролята на София Лорен в „ Домът на Гучи “.

 

 

OMFG GRIGORRRR AND GHENEA???
— George (@GomezzHaley)

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР