Родните рефери ще дадат пресконференция седмица преди началото на пролетния

...
Родните рефери ще дадат пресконференция седмица преди началото на пролетния
Коментари Харесай

Съдиите дават брифинг преди старта на пролетния дял

Родните рефери ще дадат конференция седмица преди началото на пролетния дял в българския футбол. Поводът е обичайният зимен семинар.

Брифингът ще е на националната футболна база в столичния квартал Бояна, а в него присъединяване ще вземат петима арбитри - Георги Кабаков, Християна Гутева, Драгомир Драганов, Иво Андреев и Павлета Рашкова.

Ето цялото прессъобщение на уеб страницата на футболната ни централа:

Утре, 7 февруари, от 11:00 ч. в Амфитеатралната зала на Национална футболна база „ Бояна “, част от най-популярните лица в съдийството ни ще проведат среща с представителите на медиите. Поводът за конференцията е обичайният зимен семинар за рефери, помощник рефери, VAR рефери и съдийски наблюдаващи от Първа и Втора лига, който се организира в Дома на футбола.

Георги Кабаков, Християна Гутева, Драгомир Драганов, Иво Андреев и Павлета Рашкова ще бъдат разполагаем за въпроси, свързани с подготовката за пролетния полусезон и програмата, включваща разнородни теоретични занятия, видеоанализи и действителна практическа подготовка под наблюдението на изтъкнати международни експерти в съдийството.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР