Родната къща на Слави Трифонов в плевенското село Тодорово, по-известно

...
Родната къща на Слави Трифонов в плевенското село Тодорово, по-известно
Коментари Харесай

Бутат родната къща на Слави Трифонов заради…


Родната къща на Слави Трифонов в плевенското село Тодорово, по-известно със остарялото си име Учиндол, ще бъде срутена до основи.  

 

За задачата към този момент са ангажирани няколко фадроми, които да изравнят със земята двуетажния парцел, намиращ се на ул. „ Кирил и Методи “ 33.

Именно там сполучливият шоумен и провален политик е направил първите си стъпки.

 



Хората в селото настояват, че терасата, която гледа към улицата и до през днешния ден е забележителност. Именно от там Дългия изнасял спонтанните си концерти пред свои връстници.

Съвсем скоро от балкончето няма да остане и диря, а на мястото на родния му дом ще бъде издигната фотоволтаична централа. Зад инвестицията стоят Слави или роднините му.

 

Припомняме, че през март, м.г. Дългия изтъргува бащиния си дом, без да му мигне окото, че по този метод къса дефинитивно с корените си. Очевидно локалният национализъм, с който непрекъснато се пъчи в ефир, е от ден до пладне. Той се е разделил с бащиния си дом против сумата от няколко хиляди лв., които за него са си напряко нищо.

 

Припомняме, че за късото време, в което партията на Слави Трифонов – Има Такъв Народ бе част от държавното управление на Кирил Петков, съумя да намърда редица свои протежета на близки олигарси в АПИ, която разпределя милионите за пътни поправки.

Съседи на Трифонов в Тодорово разкриват, че цената на запустелия парцел не може да е по-висока. Той заряза къщата, откакто татко му Тодор издъхна през 2017 година Той нито се е появявал персонално там, нито пък е платил на някого да поддържа парцела.

 

Природните стихии последователно продънили покрива, а дворът е високомерен от големи плевели. Очевидно, откакто един път към този момент е прежалил родния си дом, за Трифонов няма никакъв проблем да скъса с предишното си. В началото на март м.г., той продал парцела на плевенчанката Симона Горанова. Новата собственичка няма никакво желание да налива пари за възобновяване на съборетината.

 

Вместо това, тя се е заела да разчисти големия двор в размер на 3.7 дка., върху който да бъдат ситуирани слънчеви панели. Според специалистите инвестицията за покупката им, възлизаща на близо половин милион лв. ще се изплати доста бързо. При галактическите цени на електрическата енергия в последно време, централата ще си избие парите за към 5-6 години, а самите слънчеви панели могат да работят към две десетилетия.

 

Горанова към този момент е записала и компания, посредством която да реализира плана за слънчевата централа. Очаква се помощ да й окаже прочут предприемач, защото тя не разполага с нужните средства.

 

Макар Горанова да населява очукана панелка в краен квартал в Плевен, е купила на ниска цена голям имот, покрай трафопост, който е изцяло подобаващ за централа. Така двамата съдружници бързо реализират сделка по какъв начин да си разпределят присъединяване в бъдещия план. Бизнес сътрудниците изчаквали да пристигна пролетта, с цел да вкарат фадромите в някогашния двор на Слави Трифонов.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР