Родителката на Ивелина Чоева събра очите на всички! Ивелина Чоева е

...
Родителката на Ивелина Чоева събра очите на всички!
Ивелина Чоева е
Коментари Харесай

Пълен нокаут: Няма да повярвате как изглежда майката на Ивелина Чоева!

Родителката на Ивелина Чоева събра очите на всички!
Ивелина Чоева е манекенката, която обаче се прочу около връзката си с водещия и артист Сашо Кадиев. Синчето на Катето Евро заряза жена си Таня Тончева поради Ивелина, защото хлътна до лудост. Заедно са към този момент от може би година, а Чоева не стопира да глези своя Сашко, въпреки да е доста по-млада от него.
 Ивелина Чоева
Ивелина Чоева и Сашо Кадиев дружно все пак

Днес в мрежата се появи фотография на майката на Ивелина, която в действителност остави всички със зяпнали усти. Не е за поверие по какъв начин наподобява дамата – съвсем като сестра на Чоева, а не като дамата, която я е родила. Двете са като сестрички, а Ивелина е написала в профила си нежно: „Маминка“.

„Ей, в случай че го нямаше това „маминка“, щях да кажа, че ти е връсничка, а и да й желая телефона. Голяма хубавица, отлично! Явно на нея дължиш и твоята хубост“, разяснява консуматор под фотографията й. Родителката на Ивелина е със сини очички и в действителност има съвсем детско лъчение.

Ивелина и майка й като сестрички

За разлика от дъщеря си обаче, тя е малко по-пищна и пухкавка като има и завършени бузки. Но чертите на лицето й са красиви и кожата й е гладка и чиста.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР