Родителите я затварят в интернат за проблемни тийнейджъри, дядо й

...
Родителите я затварят в интернат за проблемни тийнейджъри, дядо й
Коментари Харесай

Защо Парис не е момичето на татко

Родителите я затварят в пансион за проблематични младежи, дядо й я лишава от завещание Хилтън трансформира името и славата си в една от най-печелившите международни марки
 

Няма две отзиви по въпроса - едно от най - известните имена оттатък Океана, а и освен, е Парис Хилтън - непокорната русокоска, към която непрекъснато се вихрят кавги, бясно влюбена в кучетата си (техният живот е не по - малко главозамайващ от нейния), постоянно търсеща нови провокации. Всъщност тъкмо тази пристрастеност на Парис я превъща от момиче на живота в въплъщение на сполучливия бизнес модел, донесъл милиони в банковата й сметка.

 Ранни години

Парис Уитни Хилтън е родена на 17 февруари 1981 година в фамилията на един от наследниците на хотелската империя " Хилтън " - Ричард Хилтън. Майка й Кати също произлиза от заможно семейство с холивудски корени. На процедура Парис и сестра й са отгледани в дом, в който парите, първокласните придобивки, екзотичните почивки и изисканите празненства, на които участват милионери и кино звезди, са част от " елементарното " всекидневие. Въпреки неизмеримите финансови благоприятни условия на семейстовото, Парис е отглеждана и възпитавана много строго. Тя посещава католическо учебно заведение, постоянно е облечена изтънчено, само че в никакъв случай предизвикателно. Майка й е толкоз мощно вторачена в имиджа на семейството Хилтън, както и в отговорността, която идва с нея, че трансформира дъщерите си в образцови млади дами. За тях са присъщи кралските обноски, дейната социална активност и, несъмнено, образцовият дом. Оказва се обаче, че Парис е родена с пари, само че не и с желанието да следва патриархални правила. Това личи още в тинейджърските й години. Те се оказват същински призрачен сън за родителите й, които се борят с опърничевия темперамент на Парис и редом с това се пробват да смекчат всеки удар върху световноизвестната фамилия, нанесен от следващата й изцепка.

Лишена от завещание

Безкрайните дивотии на Парис не се харесват по никакъв начин на Ричард и Кати, само че за прародител й Барън Хилтън - наследник на Конрад Хилтън, създателят на веригата хотели по целия свят, са напряко същински призрачен сън. Пагубното въздействие на живота в Бевърли Хилс го подтиква да вземе крайни решения, в това число да лиши Парис от правото да наследи част многомилионната империя. При някои младежи такава рестрикция може и да работи отрезвително, само че не и при нея. Тя няма желание да се отхвърля от купонджийския живот, което е и повода родителите й да я пратят на изгнание в пансион за деца с проблематично държание. Цялото това прекарване се оказва мощно травматично за душeвността на младата дама. Непознати я изкарват от вкъщи й измежду нощ, до момента в който спи, пред очите на майка й и татко й. Тя крещи и моли за помощ, само че те по този начин и не реагират на апелите. Парис е откарана в щата Юта, в учебното заведение " Прово Каньон ". Там тя прекарва най-кошмарните 11 месеца от живота си. Време, през което е подложена както на физически, по този начин и на душевен удари. Методологията на школото, което връща проблематичните младежи в правия път, е толкоз сурова, че напряко граничи с филм на ужасите - от затваряне в стаи, сходни на килии, без вода, храна и облекла, до предоставяне на хапчета за усмиряване на буйния манталитет. Бунтатрският дух на Парис обаче няма желание да се помири с мястото, в което са я пратили техните. Следва бягство. То приключва несупешно, както и опитът й да не приема таблетките, които й дават чиновниците в интерната. Така, изтърпявайки следващото грубо наказване за непокорство, Парис взема решението, че в никакъв случай повече няма да бъде подвластна от фамилията си, а огромните проекти, премисляни всяка нощ, оказват помощ да изтърпи до край целия престой в интерната.

Първата цел

Първата цел на Парис, откакто излиза от интерната, е да завоюва 100 хиляди $, които да я създадат независима. За да се случи това, тя няма никакво желание да съблюдава порядките, поради които се озовава на това неприятно място. А и с помощта на горчивия си опит знае, че буйният характер притегля внимание. Така през 1990 година си печели първата корица на списание, за която обаче не е театралничила. Едва на 19 година започва моделската си криера, като подписва не с какъв да е, а с организацията на Доналд Тръмп. Следват ревюта и доста купони. През 2001 година фотографът Дейвид ла Шапел я снима за корицата на Vanity fair, за която театралничи дружно със сестра си Ники. Две години по-късно се появява лента, запечатала моменти от интимния й живот, което доста мощно способства за публичността й. От нея тя се възползва оптимално, и то по метод, който обезпечава непрекъсното наличие в медийните среди.

Образът на глуповата русокоска донася милиарди

В началото Парис не отдава толкоз огромно значение на построяването на личността като бранд. Тя знае, че абсурдът притегля интерес, по тази причина и постоянно се забърква в някакъв. А персоналният живот на богатите и известните е като магнит за папраците. Но това надали е в основата на провалените няколко годежа. Парис осъществя няколко риалити излъчвания, които несъмнено донасят популярност и пари, само че относително бързо губи интерес към този сегмент от пазара на шоубизнеса. Следват поредност от участия във кино продукции с безгрижни функции, пасващи на построения в общественото пространство облик на глупава русокоска, подвластна на розовия цвят, диамантите и дребните породи кученца, които носи непроменяемо на всемирски събития. Никой обаче не подозира, че зад него се крие талант с ясна визия по какъв начин се вършат бизнес и пари. За неговото битие се схваща най - ясно от последния биографичен филм на богаташката - " Това е Парис ". Книгата, разказваща от първо лице за персоналния й живот, се трансформира в бестселър на " Ню Йорк Таймс " за 2004 година Хилтън прави още няколко сполучливи бизнес инициативи. Пробва се в музикалния отрасъл, а обвиняванията, че няма гласови данни, не й пречат да осъществя няколко сингъла, които извънредно бързо печелят челни позиции. Зад триумфа им се крие и съвършеният избор на лейбъл, в който са вложени милиони, само че възвращемостта е в пъти умножена. С непримиримост и доста работа Парис дебютира през 2012 година като диджей на фестивала за поп музика в Бразилия. Отваря нощен клуб в Ибиса, където се изявава на сцената, взе участие в едни от най-известните музикални фестивали - Summerfest и Tomorrowland, и се трансформира в най-скъпо платената жена диджей за 2014 година  

 Жив справочник по какъв начин се вършат доста пари

За непристойно огромното благосъстояние на Парис Хилтън съществена роля има нейната популярност, обилно защитавана и поддръжана в кондиция от почитателите й. Тя обаче не се лимитира единствено до една таргет група, а с помощта на смелите си решения печели публика и от други пазарни сегменти. По този метод бизнес кръгозорът й се оказва много уголемен - от една страна тя има своите фенове, които се асоцират с пъвоначалния й облик - тинейджъри и девойки, подвластни на фантазията за първокласен живот. В музикалните и арт среди също разполага със солидна публика. Всичко това, калкулирано в числа, в ерата на обществените мрежи значи сумарно 14,4 млн. почитатели в Инстаграм, 16,9 млн. в Туитър, 10 млн. във Facebook, да не забравяме и подкастите. Всяка реклама и лансиране на нов артикул и ново бизнес начинание минава през тези онлайн канали. На процедура Парис Хилтън трансформира личната си популярност и име в една от най-печелившите в международен мащаб марки. Тя включва над 20 продуктови линии - парфюми, козметика, облекла, аксесоари, обувки и чанти, 50 бутика по целия свят, клубен курорт в Манила, Филипините. Само 25-те аромата от продажби са донесли доход в размер на над 2,5 милиарда $. Всеки различен артикул също носи милиони всяка година.

Няма желание да спира 

Русокосата хала няма никакво желание да стопира с вложенията в сполучливи планове, които да генерират печaлби. Това, че не получи нищо от имането на популярния си прародител, по никакъв начин не я трогна. Даже в противен случай - откакто натрупа задоволително огромно благосъстояние, постори  лична верига първокласни хотели в Ню Йорк, Лас Вегас и Дубай. Засега! Отделно бизнес империята е разширена и с продуцентска компания, чийто триумф не може да бъде подложен под въпрос заради простата причина, че Парис Хилтън повече от всеки познава света на шоубизнеса и по какъв начин се оцелява в него в дълготраен проект. Нейният бизнес усет не сямо я трансформира във авторитетна персона и инфлуенсър, само че и ще продължи да цялостни банковата й сметка и до момента в който спи. Ето за какво даже дребното й чихуахуа Даймънд може да е горделив собственик на мини чанта Хермес Кели, чиято стойност е 5 500 $. Но поради приходите на стопанката му, това надали ще е последният подарък за четириногия любим. Все отново, дружно с останалите не малцина кученца на богаташката, населява настрана имение за 350 000 Щатски долар и сходна облага си е нещо напълно в реда на нещата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР