Родителите няма да спрат да търсят истината. Според нас извършената

...
Родителите няма да спрат да търсят истината. Според нас извършената
Коментари Харесай

Николова: Документите за Алекс са подправени

Родителите няма да спрат да търсят истината. Според нас осъществената инспекция е компрометирана и опорочена, защото се базира на документи, които са преработени. Първата епикриза, която е дадена, е без диагноза, няма и автограф на анестезиолог, а той е бил от самото начало до детето. Това съобщи София Николова, юрист на фамилията, чието 3-годишно дете умря поради забавено лекуване в три лечебни заведения, предава bTV.

Втората епикриза излиза с правилно с оригинала, при нея обаче наличието е напълно друго с първата епикриза. Това разминаване приказва, че е налице някакво подозрение - че има истина, която се пробва да бъде покрита, добави тя и разясни, че в другите документи няма разминаване, само че пък има сложена друга диагноза.

В продължение на 12 часа детето не е било лекувано, не му е било оказано съответна здравна помощ. В момента тече следствие, има формирано досъдебно произвеждане. Всички тези неща будят подозрения за подправяне на епикризата, с цел да бъде избегната наказателна отговорност, сподели още Николова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР