Родителите на момчето, намушкано с нож в столичен тролейбус, смятат,

...
Родителите на момчето, намушкано с нож в столичен тролейбус, смятат,
Коментари Харесай

Майката на прободеното момче: Нападателят му може да е в схема за кражби

Родителите на момчето, намушкано с нож в столичен тролейбус, считат, че нападателят му е бил част от скица за крадене на пари. Това обявиха те пред. Животът на Борислав към този момент е вън от заплаха, а мъжът, който го атакува, ще бъде упрекнат в опит за ликвидиране.

 
" Децата са в група с нападателя. Те преднамерено цапат със семки и доматен ток седалките зад водача, с цел да може никой да не сяда там. После му стопират шалтера, водачът слиза да го включи и в същото време дребните му крадат парите, цигарите и каквото има ", описа майката на потърпевшото 18-годишно момче.
 
Припомняме, че ученикът Борислав беше намушкан с нож от 34-годишен мъж в тролейбус в столицата, откакто направи забележка на група момчета да не плюят семки на земята. Край мястото на случая са открити шишета с метадон.

 
" Разбрах, че нещо се е вложил и че е имало втора интервенция, само че е допустимо и да става дума за комплициране на имената. Вчера му стана неприятно и го включиха на системи ", добави тя.
 
Бащата на съобщи, че синът му е възнамерявал да кандидатства в НСА тази година и интензивно се е подготвял. След офанзивата в тролейбуса обаче има заплаха той да изгуби цяла година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР