Родителите на 20-годишната Джесика са станали свидетели на ужасяващия инцидентБългаринът,

...
Родителите на 20-годишната Джесика са станали свидетели на ужасяващия инцидентБългаринът,
Коментари Харесай

Българинът, който уби на пътя в Италия две момичета, е пробвал пиян новия си джип

Родителите на 20-годишната Джесика са станали очевидци на ужасяващия случай

Българинът, който умъртви с джипа си на автомагистралата до Конеляно братовчедките Сара Рицото, на 26 години, и Джесика Фрагасо, на 20 години, е бил пийнал, заяви в.”Кориере каузи сера”, представен от вестник.

Той е на 61 години, макар че в началото беше обявено, че е на 35 година, и работел като импресарио в северния град Порденоне, област Фриули Венеция Джулия.

В кръвта му било измерено три пъти по-високо наличие на алкохол от разрешеното. Българинът пробвал на пътя нов джип, който възнамерявал да купи. Затова се блъснал с гневна скорост в колата на двете братовчедки, в която пътували на задната седалка и двете деца на здравната сестра Сара. Другата жертва – Джесика, била студентка в Университета на Венеция.

Момиченцата на 5 месеца и на 2,5 година са тежко ранени, само че без заплаха за живота.

Братовчедките се прибирали след неделната разходка, прекарана на венецианското крайбрежие. Пред тяхната кола, която пътувала със 70 км в час, карали родителите на Джесика. Според бащата в един миг чул тропот и в огледалото си видял по какъв начин колата на щерка му залитнала и се блъснала в пътните заграждения.

В идващия миг джипът на българина се преобърнал във въздуха, прескачайки колата на Сара и Джесика, след което се блъснал в автомобила на родителите. Те спрели и отишли до колата на девойките, чиито тела били потънали в кръв. Виждали единствено краката на дребните деца да се подават иззад ламарините, след което чули рева на бебето.

В същия миг българинът изоставял джипа си, с цел да се втурне тичешком през полето наоколо. Полицията го разкрила часове по-късно в дома му, намиращ се на десетина километра от мястото на злополуката. Сега е в пандиза на Удине и против него има обвинявания за тежко ликвидиране на пътя на повече от един човек, за неоказване на помощ и за бягство.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР