Родители на ученици от столичното 129 ОУ Антим I излязоха

...
Родители на ученици от столичното 129 ОУ Антим I излязоха
Коментари Харесай

Родители на протест срещу изгонена училелка

Родители на възпитаници от столичното 129 ОУ " Антим I " излязоха на кротичък митинг поради начална учителка, съобщава Bulgaria ON AIR.

Те настояват договорът й да бъде удължен. Директорът обаче отхвърля да го направи, заради което учениците от приключилия Първи " В " клас ще имат нов класен началник наесен.

Един от уредниците на митинга - Бисер Златанов, изясни, че учителката е била освободена с неразбираеми доводи, в които са изтъкнати персонални претекстове. След многократни срещи с управлението на учебното заведение не е бил реализиран даже до компромисен вид.

Според родителите смяната ще се отрази отрицателно на връзката сред преподавател и възпитаници, защото промяната на преподавател в придвижване основава съмнение в децата.

Златанов уточни, че отговорите на някогашния шеф за прекратяването на контракта са разнопосочни. Било е посочено, че учителката не се оправя с онлайн образованието, което съгласно родителите не е по този начин.

Родителите са безапелационни, че учителката се оправя съвършено с работата си и се надяват управлението на учебното заведение да размишления. Те показаха подготвеност да се борят до реализиране на своята цел. Отстранената учителка пък е дала поръчка, че би останала на работа поради децата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР