Родители на ученици от 5 до 12 клас се обединиха

...
Родители на ученици от 5 до 12 клас се обединиха
Коментари Харесай

Родители: Учениците в клас, иначе протестираме

Родители на възпитаници от 5 до 12 клас се сплотиха против новите ограничения на държавното управление, въведени поради пандемията от ковид, съгласно които се минава от 12 до 26 март още веднъж на отдалечено образование.

Няколко асоциации са изпратили отворено писмо до премиера Бойко Борисов, до министъра на образованието Красимир Вълчев, до министъра на опазването на здравето Костадин Ангелов и основния държавен контрольор Ангел Кунчев с искане учениците да бъдат върнати незабавно в класните стаи.

" Разбираме сериозността на обстановката, в която се намираме, и подкрепяме напъните за запазване здравето и живота на нашите учители, децата ни и на всички жители на Република България. Но към сегашния момент вече са отпаднали ограничаващите ограничения в съвсем всички сфери, предполагащи всеобщо събиране на хора - хотели, търговски центрове, заведения.

Колкото и значим да е икономическият бранш, образованието остава крайъгълен камък за развиването на всяко едно общество и считаме за безпределно неправилно то да остане единственият губещ в тази обстановка ", считат родителите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР