Родител, чието двегодишно дете е настанено в приюта на отец

...
Родител, чието двегодишно дете е настанено в приюта на отец
Коментари Харесай

Ром нападна и рани отец Иван от Нови хан

Родител, чието двегодишно дете е настанено в приюта на отец Иван в Нови хан, атакува с нож свещеника, написа TrafficNews. При мелето е потърпевш още един 35-годишен мъж, който е наръган в гърба и е откаран в болница.

Екшънът почнал след препирня сред родителите на детето, които са роми. В разгара на свадата 26-годишният татко извадил нож и почнал да заплашва жена си.

Отец Иван се опитал да ги сдобри, само че мъжът замахнал с нож и порязал ухото му. Преди това разяреният татко намушкал различен чиновник в приюта в гърба. Мъжът бил откаран в столицната болница " Света Ана ".

Пред БЛИЦ отец Иван споделя за случката: " За благополучие ми е засегнато ухото, само че щеше да стане нещо по-страшно. Става въпрос за наркоман, той е татко на едно от децата, които са при нас. Преди време също беше в приюта, само че го изгонихме, тъй като тормозеше останалите, дрогираше се. Сега пристигна да си взима детето, не го видях, че има нож. Наръга първо един от моите в гърба. Тръгвам да го хвана и той замахва с ножа към врата ми, в този миг се спънах в расото, потеглих да падам и той съумя да ме одраска единствено по ухото, разряза го, само че другояче щеше да ме заколи ", разкрива детайлности към случката отец Иван.

Той описа още, че на място незабавно са пристигнали три полицейски автомобила, ченгетата са съумели да заловят нападателния наркоман и са го повалили на земята с белезници, написа БЛИЦ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР