Роденият в Торонто рапър изхарчил близо 1 милион долара в

...
Роденият в Торонто рапър изхарчил близо 1 милион долара в
Коментари Харесай

ПОЗОР: Дрейк пръснал $ 1 милион в стриптийз бар след трагедията на фестивала Астроуърлд

Роденият в Торонто рапър изхарчил близо 1 милион $ в стриптийз-клуб. Това се е случило в деня след съдбовната навалица по време на фестивала " Астроуърлд ", вследствие на която 8 души починаха, оповестява blogTo.

В Мрежата се появиха фрагменти от клуба " Area 29 ", където стриптийзьорките събират купища банкноти по сцената, за които се твърди, че са били разпръснати от музиканта. Глас зад камерата ги подканя " Кажете благодаря на Дрейк " и девойките в хор закрещяват " Благодарим ти, Дрейк! ".

На записа, оповестен от приятеля на DJ Akademiks, се виждат най-малко 9 доста щастливи дами. Източникът оповестява, че два дансинга в заведението безусловно са били засипани с пари, чиято приблизителна стойност е към милион $.
свързани новини3745на 15.11.2021
Според изданието, на друго видео се вижда по какъв начин хвърля купюрите, които танцьорките прибират, и в този миг той към този момент е знаел за починалите в тълпата. По-късно артистът написа, че сърцето му е било разрушено поради нещастието. Той още не е коментирал или удостоверил каква сума е хвърлил, написа " Монитор ".

Голямата блъсканица на 5 ноември на фестивала " Астроуърлд " в Хюстън, Тексас, настава по време на осъществяването на рапъра Травис Скот. също е измежду участниците на фестивала. Блъсканицата, провокирана от настъпващи към сцената фенове, трае към половин час, при което са потърпевши повече от 300 души. Осем почитатели сред 14 и 27 години умряли от получените контузии. Вчера стана ясно, че от контузиите се е умряло и 9-годишно момче.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР