Роденият в САЩ мексиканец Анди Руис, който миналия месец нокаутира

...
Роденият в САЩ мексиканец Анди Руис, който миналия месец нокаутира
Коментари Харесай

Анди Руис: Аз съм нисък и шишко, но съм бърз като светкавица

Роденият в Съединени американски щати мексиканец Анди Руис, който предишния месец нокаутира Александър Димитренко, има вяра, че е заслужавал успеха в борбата против Джоузеф Паркър. Пред декември 2017 година Руис загуби с поделено съдийско решение от Джоузеф Паркър в дуел за вакантната международна купа на WBO в тежка категория.

„ Изненадах Джоузеф Паркър. Сигурен съм, че той не е очаквал толкоз сложен дуел. Очаквал е да му бъде лесно”, сподели Руис.

„ Той си е мислел, че съм шишко. Паркър се опитваше да се движи към мен, само че аз правех същото. Когато нанасяше удар, удрях и аз. Наистина мисля, че съм завоювах тази борба. “

Руис ще получи втори късмет да стане международен първенец в събота, когато ще се изправи против Антъни Джошуа в спор за купите на IBF, WBO, WBA и IBO в „ Медисън Скуеър Гардън “ в Ню Йорк.

„ Никога не съм бил нокаутиран. Аз съм към момента млад, единствено на 29. Никога не съм бил наранен и не съм взел участие в огромна война. Битката с Джошуа ще е най-трудната в кариерата ми, само че знам, че ще поднеса изненада “, сподели Руис.

„ Вярвам от цялото си сърце, че мога да победя и ще го направя. Това ще бъде една от най-големите сензации в света. Аз ще съм първият, нокаутирал Джошуа. В Америка би трябвало да имате фантазия, а аз имам куража да я преследвам. Аз съм фамилен човек, добър човек, само че на кръга се трансформирам в звяр. AJ добре се приготви. Не ме подценявай и не поглеждай зад тила ми. Знам, че съм невисок и шишко, само че аз съм бърз като мълния! “, безапелационен е Анди Руис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР