Робърт Патинсън в момента се готви да поеме щафетата на

...
Робърт Патинсън в момента се готви да поеме щафетата на
Коментари Харесай

Робърт Патинсън: Ще снимам порно

Робърт Патинсън сега се готви да поеме щафетата на един от най-култовите супергерои – Батман. Актьорът ще се превъплъти в Брус Уейн в едноименната продукция на „ DC “ през 2021-а, което той счита, че е същинско достижение. Кастингът обаче провокира остра реакция измежду почитателите, даже още преди да са видяли и един кадър от бъдещата лента. Но Робърт признава, че това не го тормози. Ако въпреки всичко присъединяване му в „ Батман “ не се окаже сполучливо, Патинсън щял да снима в нецензурен филми: „ Ще мина към порното, само че артхаус порно “.

Робърт Патинсън изненадващо съобщи и че не знае по какъв начин да играе. Признанието пристигна в изявление за „ The Guardian “, в което артистът споделя, че той е най-големият критик на самия себе си. „ Винаги съм нервозен на терена - за всеки филм “, споделя Патинсън. Звездата от „ Здрач “ добавя и че постоянно чака най-лошия процес на събитията, с цел да бъде съответен на последствията.

Робърт разкри още, че за разлика от множеството си сътрудници, той не се приготвя съществено за функциите си - запазвал цялата си сила за терена при положение, че нещо гениално му хрумне на място. „ Ако нещо ужасно ми се „ отвори “ на подготовки, а след това не мога да го пресъздам на фотосите, няма да има изгода от него “, посочи артистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР