Робърт Кийосаки, инвеститор и известен автор на бестселъра за лични

...
Робърт Кийосаки, инвеститор и известен автор на бестселъра за лични
Коментари Харесай

“Не разбирам нищо от Биткойн”, признава Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, вложител и прочут създател на бестселъра за персонални финанси " Богат баща, безпаричен баща ", продължава да показва опасенията си за иден стопански спад и намаляване на щатския $, наблягайки значимостта на включването на Биткойн (BTC) и сребро в капиталовия портфейл на всеки.

В скорошен диалог, излъчен на 24 януари, Кийосаки, дружно с основния изпълнителен шеф на Miles Franklin Precious Metals Investments Анди Шектман и водещия на радио токшоу Чарлз Гойет, разискаха ролята на Биткойн и среброто във финансовия пейзаж.

Наблягайки на златото, среброто и Биткойн , Кийосаки, въпреки да признава лимитирани знания за водещия децентрализиран финансов (DeFi) актив, изрази убеденост в триумфа на Биткойн заради присъединяване на “много умни хора ”, които са вложили в него и са го подкрепили.

Той съобщи:

За разлика от него, Гойет зае по-предпазлива позиция, предпочитайки да се съобрази с активи, които са показали стойност, продължителност, ликвидност и желателност в продължение на хиляди години.

Шектман обаче предложи по-всеобхватен метод, отхвърляйки концепцията за обстановка “ “. Той призна, че както златото, по този начин и Биткойн приказват на еднакъв език, като акцентира общата им цел – да провокират порочната парична система и да вдъхновят по-младото потомство да я осъзнае.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР