* Ро­де­но­то от сне­га рус­ко мо­ми­че вдъх­но­вя­ва Чай­ков­ски и Рим­ски-Кор­са­ков*

...
* Ро­де­но­то от сне­га рус­ко мо­ми­че вдъх­но­вя­ва Чай­ков­ски и Рим­ски-Кор­са­ков*
Коментари Харесай

Снежанка е бъл­гар­ска фан­та­зия

* Ро­де­но­то от сне­га рус­ко мо­ми­че вдъх­но­вя­ва Чай­ков­ски и Рим­ски-Кор­са­ков * У нас спът­ни­ца­та на Доб­рия ста­рец ста­на мац­ка­та на Дя­до Ко­ле­да
За­що оча­ро­ва­тел­на­та Сне­жан­ка, ко­я­то по­ма­га на Дя­до Ко­ле­да да раз­да­де по­да­ръ­ци­те на де­ца­та, от­със­тва в За­пад­ния свят и в Аме­ри­ка? Там Доб­ри­ят ста­рец е за­о­би­ко­лен от джудже­та, ел­фи и еле­ни. А у нас кра­са­ви­ца­та е ед­ва ли не по-ча­ка­на от са­мия бе­лоб­рад гос­те­нин. Осо­бе­но тре­пет­ни по въп­ро­са за тат­ков­ците.

Кол­ко­то и шо­ки­ра­що да зву­чи, Сне­жан­ка се оказ­ва на­ша си, бъл­гар­ска фан­та­зия. И тя, ка­то зай­че­то от "Ну, по­го­ди " и ко­та­ра­ка Ле­о­полд, ид­ва от С­ССР, с цел да ком­пен­си­ра пре­зи­ра­не­то на упа­дъч­ни ти­па­жи ка­то Том и Дже­ри, Ми­ки Ма­ус, Бъг Бъ­ни и са­мия ес­наф­ски Дя­до Ко­ле­да. Но за раз­ли­ка от Ру­сия, ко­я­то с Пе­рестрой­ка­та раз­вен­ча­ва бя­ла­та ка­кич­ка ка­то спът­ни­ца на Дед Мо­роз, ние не са­мо не я пен­си­о­ни­ра­ме, само че и до през днешния ден гриж­ли­во си я от­глеж­да­ме ка­то дяс­на­та ръ­ка на Доб­рия ста­рец. Тя за­да­ва га­тан­ки на де­ца­та, пре­ди той да им да­де по­да­ръ­ци, учас­тва в про­мо­ции на бър­зи кре­ди­ти и цялостен де­кем­ври рек­ла­ми­ра сек­си бе­льо. Въ­об­ще: же­на - меч­та!

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР