River Park е един от онези жилищни проекти, които се

...
River Park е един от онези жилищни проекти, които се
Коментари Харесай

Започва изграждането на втора фаза от жилищния комплекс River Park

River Park е един от тези жилищни планове, които се отличават с новаторска идея за среда на живот и поредно осъществяване на всеки стадий от неговото осъществяване. Скоростта, с която напредва комплексът, е впечатляваща - всички къщи от първа фаза на комплекса към този момент са продадени, а строителството им върви към край и ще завърши изцяло в края на тази година.

Успоредно с последните продажби в първа фаза на плана екипът на River Park разгласи и начало на продажбите на 42 къщи от втора фаза, а към днешна дата четвърт от тях към този момент са резервирани. Тук още веднъж ще доминират редовите къщи (37 на брой), които са и най-търсени от купувачите. На повърхност сред 208 и 215 кв.м този вид къщи включват необятен сутеренен етаж с дневна, кухня, тоалетна за посетители, техническо помещение, както и първи етаж с три спални, 2 бани и мокро помещение. Разположени са по този начин, че да оферират отлична панорама или към Витоша, или към града. Размерът на самостоятелните дворове към всяка къща варира от 60 до 245 кв.м според от мястото, на което е ситуиран парцелът в комплекса.
Реклама
Освен редовите къщи на търсещите нов дом ще бъдат препоръчани и две къщи близнаци, всяка от които е с 93 кв.м дворно място. Те са малко по-големи от редовите - 238 кв.м, и разполагат с една спалня повече на първия етаж. За първи път в този стадий от построяването на River Park ще бъдат предлагани и независими къщи. Те са три на брой и разполагат с 488 кв.м жилищна повърхност. Размерът на самостоятелните зелени площи също е по-голям - от 500 до 1000 кв.м.

Удобната локация на River Park в полите на Витоша способства за впечатляващите гледки, които се откриват както към града, по този начин и към планината. Всеки ден жителите на комплекса ще се любуват на зеленината, чистия въздух и спокойната атмосфера. Много дребна част от терена е планувана за строителство, а останалата територия е отредена за споделени пространства и открити площи, площадки за игра, самостоятелни дворове, алеи за разходка и тичане, зони за отдих и други Това съответствие е една от отличителните характерности на River Park и има за цел да сътвори оптимално удобна среда за живот покрай природата, само че също по този начин прави комплекса прелъстителен избор за млади фамилии, търсещи да закупят своето първо жилище.
Реклама
Зад плана стои капиталовото сдружение Real Estate Development (RED) - компания с богат интернационален опит в областта на недвижимите парцели. Тя е 100% дъщерно сдружение на Dynamic Group - интернационална група, учредена през 1973 година и оперираща в региона на имотния пазар. Официалният представител на сдружението в страната - Ори Нив, има зад тила си 20 години професионален опит в България в областта на недвижимите парцели и жилищното строителство.
Свързани публикации Ори Нив: Вече сме продали повече от 60% от къщите в River Park 18 юни 2021, 00:00 Започва градежът на River Park с инвестиция над 160 милиона лв. 22 юли 2020, 00:00 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Строителство и имоти
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР