Риши Сунак свика извънредно заседание на кабинета тази вечер, тъй

...
Риши Сунак свика извънредно заседание на кабинета тази вечер, тъй
Коментари Харесай

Обединеното кралство и САЩ са готови да нанесат военни удари срещу бунтовниците хути, докато Сунак свиква кабинета

Риши Сунак свика изключително съвещание на кабинета довечера, защото упованията нарастват, че Обединеното кралство е готово да се причисли към военни удари против бунтовниците хути в Йемен.

Премиерът осведоми висшите министри за ескалиращата обстановка след поредност от офанзиви против кораби в Червено море. Министърът на външните работи Дейвид Камерън беше забелязан да влиза в номер 10 малко преди 20:00 ч., а ръководителят на Камарата на общините сър Линдзи Хойл също беше свикан на брифинг в Уайтхол.

Лидерът на лейбъристите Кийр Стармър и министърът на защитата в сянка Джон Хийли също са били инструктирани. Даунинг стрийт отхвърли коментар нощес, само че се чака всевъзможни военни дейности да бъдат осъществени взаимно със Съединените щати и други съдружници.

Това идва, откакто военноморските сили на Обединеното кралство и Съединени американски щати унищожиха „ дронове за голям брой офанзиви “, ситуирани от бунтовниците хути в Червено море, което се счита за най-голямата офанзива до момента. Разрушителят н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР