Ричард Гренел - специалният пратеник на президента Доналд Тръмп за

...
Ричард Гренел - специалният пратеник на президента Доналд Тръмп за
Коментари Харесай

Тръмп ще посети Сърбия

Ричард Гренел - специфичният делегат на президента Доналд Тръмп за разговора сред Белград и Прищина, съобщи през днешния ден, че американският президент Доналд Тръмп и щерка му Иванка Тръмп са удостоверили, че желаят да посетят Сърбия, оповестява БГНЕС.

Още след визитата си във Вашингтон сръбският президент Александър Вучич съобщи, че Тръмп е бил доста удивен от поканата му да посети страната. Сега Гренел сподели: " Президентът Тръмп в действителност е сериозен във връзка с това желание, само че към момента нямаме дати ".

Отговаряйки на въпроса по какъв начин е съумял да го убеди да пристигна в Сърбия, Вучич сподели, че като всеки сърбин той е бил настойчив.

Днес Вучич и министър-председателят Ана Бърнабич на Сърбия се срещнаха с Гренел и изпълнителния шеф на Американската корпорация за интернационално развиване за финансиране (DFC) Адам Болер. След срещата алегорично беше открит офисът на Американската интернационална финансова корпорация за развиване (DFC) в Белград. Директор на офиса ще бъде Джон Йованович.

Президентът Вучич съобщи, че Сърбия има по-нисък % на обществения дълг от 100 пъти по-мощната Германия, оповестява РТС.

" Ще имаме най-високия ритъм на напредък в Европа “, сподели той във връзка с новата самодейност с DFC.

" Нашият ангажимент към хората в Сърбия е постоянно да съблюдаваме обещанията си. Това е най-голямата делегация, която в миналото е идвала в Сърбия. През идващите 30 дни ще дойдат и представители на други организации, " сподели Гренел.

Президентът Александър Вучич съобщи, че е свършена добра работа както за сръбския, по този начин и за албанския народ.

" Ще строим пътища, железопътни линии, взехме решение една част от нещата с Европейски Съюз, ще продължим да беседваме със Съединени американски щати. Ще стартираме да се договаряме за доста неща “, сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР