Ричард Бъкли, съпругът на топдизайнера Том Форд, си е отишъл

...
Ричард Бъкли, съпругът на топдизайнера Том Форд, си е отишъл
Коментари Харесай

Том Форд остана вдовец

Ричард Бъкли, брачният партньор на топдизайнера Том Форд, си е отишъл на 72 години от естествена гибел в дома им в Лос Анжелис, след дълготрайно боледуване, оповестява " Daily mail ". Двамата са дружно към този момент 35 години и имат наследник Александър Джон " Джак " Бъкли Форд, който в четвъртък навършва 9 години. И Том, и Джак, са били до Ричард в последните му часове.

Дизайнерката Стела Маккартни, която е кръстница на Джак, изрази съболезнования в Инстаграм и сподели: " Да наречеш Ричард безценен и обичан другар е привилегия. Изпълнена съм с дълбока, дълбока горест. Той беше толкоз обичан, толкоз почитан и толкоз бясно и буйно отдаден на вас, Том и Джак, че животът му беше напълно повсеместен ".

60-годишният Том Форд се среща с Ричард Бъкли на фешън ревю в Ню Йорк през 1986 година Форд е разказвал, че той и Бъкли се возели дружно в асансьор и усетили незабавно неудържимо привличане. До края на пътуването Том е знаел, че е намерил мъжа, с който ще прекара остатъка от живота си.

Двамата подписват брак през 2014 година малко откакто Съединени американски щати легализира браковете сред еднополови двойки.

При последната си изява, на Седмицата на модата в Ню Йорк, Том Форд беше без колегата си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР