Риби: Аз си представямПрез 2020 година, в началото на локдауна,

...
Риби: Аз си представямПрез 2020 година, в началото на локдауна,
Коментари Харесай

Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия РИБИ

Риби: Аз си представям

През 2020 година, при започване на локдауна, Господарят на кармата Сатурн мина във вашия дом на изолацията, предишните животи, лечебните заведения, пандизите и убежищата. Това в действителност е домът, ръководен от вашия знак, а вие като негови представители се отличавате с рядката дарба да бъдете съпричастни към хората и да облекчавате страданията им. Може би по силата на божествения промисъл сме навлезли надълбоко в дома на лечебните заведения, с цел да ни обгърнете с грижа и емпатия по времето, когато се чувствахме изолирани, заболели и измъчени. През 2022-ра ще пожънете плодовете на напъните си от последните две години. От март 2020 насам животът ви наподобява като че ли по-труден от нормално, тъй като от вас се изисква да се освободите от остарялото, да се справите с проблемите в подсъзнанието си, да преживеете раздели и даже да влезете в болница. През 2022-ра Сатурн ви приготвя за 2023-та, когато има намерение да влезе във вашия знак и да остане там съвсем три години. За последно Великият преподавател ви е навестявал в интервала 1993–1996. Като че ли има намерение да ви пречисти от всички модели, по които сте живели през последните 30 години – през 2023-та се чака да отгърнете нова страница в живота си; да преоткриете себе си, да изградите облика си начисто.



От средата на май до края на юли 2021 обичайният ви шеф Юпитер отскочи за малко във вашия знак, с цел да ви покаже небрежно какво следва през 2022-ра. Веднъж на 12 години Юпитер идва при вас в ролята на Великия покровител и ви обсипва с блага. От януари до май и по-късно от октомври до декември той ще броди из вашите бистри води и ще ви открива благоприятни условия във всички сфери на живота. Вашият великодушен заповедник ще ви оказва помощ най-много да се преоткриете, в това число да подобрите визията за себе си, за тялото, характера, репутацията и външността си. Време е за нов уеб страница, нова прическа, фитнес и облекла. Излезте от водата! Всички аспекти на живота ви ще усетят благотворното влияние на Юпитер. Девизът ви през 2022 година е „ Познай себе си “.

От май до октомври планетата на щедростта и разширението транзитира във вашия дом на парите, гениите и самоуважението. Очаква ви обилие! Юпитер, прочут още като Колелото на ориста, ще ви отвори нови благоприятни условия да подобрите финансовото си положение, да получите покачване или да развиете нов гений, който някой ден може да се трансформира в източник на приходи.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР