Риана винаги се е стремяла да поддържа имиджа на лошо

...
Риана винаги се е стремяла да поддържа имиджа на лошо
Коментари Харесай

Как A$AP Rocky успя да спечели ледената кралица Риана?

Риана постоянно се е стремяла да поддържа имиджа на неприятно момиче, само че и на безумно надарена бизнесдама с безупречна работна нравственос. И не щеш ли неприятното момиче ще става мама. Как съумя бъдещият баща да завоюва сърцето ѝ?

За тези, които не знаят - Робин Риана Фенти е деветкратна носителка на премия „ Грами “. Списание "Time " я включва два пъти в листата си със 100-те най-влиятелни хора. През 2019 година оглавява класацията за най-богатите музикантки в света, а през 2021-а публично влиза в клуба на милиардерите.

Преди да стартира да излиза с рапъра A$AP Rocky, РиРи има 3-годишна връзка със саудитския милиардер Хасан Джамил. Двамата по този начин и не се появяват дружно на публично събитие. Според източници „ връзката им била доста хармонична, само че просто се изчерпала “.

Рапърът A$AP Rocky и милиардерката от Барбадос са близки другари от години, а уважението и обожанието, които споделят един към различен, стават все по-силни с времето.

Близки до рапъра издават, че той постоянно е бил влюбен до уши в нея, само че е чакал подобаващия миг. Голям романтик е и още при започване на любовните им връзки не пропуща опция да я изненада с нещо особено и сантиментално.

Музикантът публично проговаря за връзката си през май 2021 г като назовава Риана „ моята дама “ и „ любовта на живота ми ". Разказва по какъв начин предишното лято двамата наемат рейс за турне и започват „ огромната американска екскурзия “. Преживяването не може да съпостави с нищо друго, а след края му той към този момент в никакъв случай няма да бъде същият.

„ Толкова по-хубаво е, когато срещнеш единствената. Тя се равнява на един милион дами. Когато срещнеш единствената, незабавно разбираш “, споделя за РиРи рапърът.

Прекарват дружно Коледа в Барбадос със фамилията на Риана. По думите на техни близки те са на една вълна и музикално, и във връзка с визията им за бъдещето, и в желанието им да оказват помощ на другите и да пазят гражданската си позиция.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР