Риана е скъсала с приятеля си – бизнесмена Хасан Джамил,

...
Риана е скъсала с приятеля си – бизнесмена Хасан Джамил,
Коментари Харесай

Риана отново на пазара за моми

Риана е скъсала с приятеля си – предприемача Хасан Джамил, оповестиха от „ E!News “. Анонимен източник е разкрил новината пред изданието, споделяйки, че двамата са взели единомислещо решение да поемат по личните си пътища в живота.

Звездите устояха 3 години, през които резервираха връзката си надалеч от светлината на прожекторите. За романса им се разчу през 2017-а, когато бяха видяни на почивка в Испания. По-късно през годината те публично оповестиха, че са дружно, откакто прекараха известно време в Лондон, където певицата живее.

Едва неотдавна Риана стартира да разяснява любовния си живот. „ Винаги би трябвало да отделяш време за себе си. Ако в действителност не си благополучен вътрешно, нищо, което вършиш, няма да ти доставя наслаждение – даже и нещата, които обичаш да правиш. Никога не желая да усещам работата си като обвързване. Моята кариера е моето предопределение и в никакъв случай не би трябвало да ме натоварва. Същото е с връзката ми – би трябвало да се отнеса към персоналния си живот, както се отнасям към моя бизнес и постоянно да съм щастлива. Вече започнах да отстранявам по два-три дни за отдих, с цел да уравновесявам всичко “, споделя певицата
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР